Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tehetek valamit annak erdekebe...

Tehetek valamit annak erdekeben, hogy a masodik babam szuletesi sulya ne legyen olyan nagy, mint az elsoe?

Figyelt kérdés

Az elso babam 4200 grammal szuletett, 26 ora vajudas es 2 ora kitolas utan. Nem volt egyszeru. Most a masodik babat varom, orulnek, ha 4 kilo alatti lenne. Persze tudom, hogy nem ezen mulik, hogy milyen a szules, de ha valamit tudnek annak erdekeben tenni, hogy ne legyen az elsonel is nagyobb, az jo lenne. A ferjem egyebkent 5 kilosan szuletett, tehat mar felkeszultem a legrosszabbra lelkileg :D

Esetleg, hogyha ti is ilyen nagy sulyu babat szultetek es van szemelyes tapasztalatotok, akkor szivesen olvasnam azokat is.

2016. aug. 7. 22:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Nekem egyre nagyobbak voltak a gyerekek, mindegyik 20-30 dekával több, mint az előző. Most már 4 és fél kilós gyerekre készülök.

Viszont nem a baba súlya miatt nehéz egy szülés. A legkisebb mindennel együtt öt óra alatt született meg fájdalom és kín nélkül. Talán neked is könnyebb lesz másodjára.

2016. aug. 7. 22:11
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Vissza kell menned az időben, és nem szabad hagynod, hogy anyukád apukáddal jöjjön össze. Ha ez megvan és te még az új férje után is élsz, el kell érned, hogy ne a férjeddel jöjj össze. És akkor már mást nem tehetsz, mint hogy imádkozol. Én még ennyit se tettem, csak szexeltünk és lett baba.:D
2016. aug. 7. 22:15
 3/18 anonim ***** válasza:

Első 4000g fiú császár

Második 3600g lány,sima szülés.

Rettegtem h nagyobb lesz,de állítóag a lányok kisebbek 😊

2016. aug. 7. 22:45
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem tudsz tenni semmit. Amúgy mintha magamat olvasnám. :)

Kisfiam 4400 grammal született természetes úton 40 héten.

Második kislány 38 hétre született 4200 grammal. Ha még marad két hétig tuti beelőzi a tesót...

2016. aug. 7. 22:49
 5/18 A kérdező kommentje:
Nalunk is fiu az elso baba es o is bent volt vegig, 40+2 napra szuletett. Szuper lenne ha a kisteso 1-2 hettel korabban jonne, mint o, de ezt sem lehet befolyasolni. A nemet meg nem tudjuk, de par heten belul kiderul :)
2016. aug. 7. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
14%
Csak en adtam otletet, hogy mit tehetnel, erre nullara pontozol. Felhaborit. Igy kerjen neked az ember kolcson egy DeLoreant! Soha tobbe!
2016. aug. 7. 23:29
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Vércukroddal, inzulinoddal minden OK volt? A cukrosoknak szoktak általában nagy súlyú babáik születni.
2016. aug. 7. 23:31
 8/18 A kérdező kommentje:

[link]

Nem pontoztalak le. Koszi a valaszt neked is meg a tobbieknek is

2016. aug. 7. 23:35
 9/18 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy fogalmam sincs, hogy rendben volt-e a cukrom, mert itt Angliaban nincs cukorterheles. Erdemes lenne most ezalatt a terhesseg alatt dietaznom?
2016. aug. 7. 23:36
 10/18 anonim ***** válasza:
Van Angliaban cukorterheles. Nekem 3x is neztek. Kerdezz ra a gp-nel
2016. aug. 7. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!