Tehetek valamit annak erdekeben, hogy a masodik babam szuletesi sulya ne legyen olyan nagy, mint az elsoe?
Az elso babam 4200 grammal szuletett, 26 ora vajudas es 2 ora kitolas utan. Nem volt egyszeru. Most a masodik babat varom, orulnek, ha 4 kilo alatti lenne. Persze tudom, hogy nem ezen mulik, hogy milyen a szules, de ha valamit tudnek annak erdekeben tenni, hogy ne legyen az elsonel is nagyobb, az jo lenne. A ferjem egyebkent 5 kilosan szuletett, tehat mar felkeszultem a legrosszabbra lelkileg :D
Esetleg, hogyha ti is ilyen nagy sulyu babat szultetek es van szemelyes tapasztalatotok, akkor szivesen olvasnam azokat is.
Nem hiszem. Nekem egyre nagyobbak voltak a gyerekek, mindegyik 20-30 dekával több, mint az előző. Most már 4 és fél kilós gyerekre készülök.
Viszont nem a baba súlya miatt nehéz egy szülés. A legkisebb mindennel együtt öt óra alatt született meg fájdalom és kín nélkül. Talán neked is könnyebb lesz másodjára.
Első 4000g fiú császár
Második 3600g lány,sima szülés.
Rettegtem h nagyobb lesz,de állítóag a lányok kisebbek 😊
Nem tudsz tenni semmit. Amúgy mintha magamat olvasnám. :)
Kisfiam 4400 grammal született természetes úton 40 héten.
Második kislány 38 hétre született 4200 grammal. Ha még marad két hétig tuti beelőzi a tesót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!