Méhen kívüli mellett mikor és meddig van vérzés?
Figyelt kérdés
Ovuláció utáni 12-14. napon elkezdtem barnán vérezni nagyon kis mennyiségben. A második nap barnázás után tesztet csináltam, ami pozitív lett, ezután abba is maradt a 'vérzés', illetve még egy minimális maszatolás volt. Méhen kívüli esetén a menstruáció helyett rövidebb vérzés van, vagy elhúzódóbb?2016. aug. 7. 14:28
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a válaszokat. Az orvosomban én bízom, ő ellátott tanácsokkal, javasolta a kórházba befekvést is, de én nem kértem. Nem akartam más keze alá kerülni (főleg, hogy az ügyeletessel aznap délelőtt beszéltem, ő mondta, hogy akkor most várjunk, hogy megjön-e.)
Szóval. Túl vagyok az UH-on. Méhen belül valami sejthető, de egyértelműen nem igazolható. Endometrium 9,5 mm, Douglasban min. folyadék, ováriumok vetületében kóros eltérés jelenleg nem látható. Béta-HCG 694.
Holnap 2-kor megyek a következő vérvételre.
2016. aug. 11. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!