Kittycica1987 kérdése:
Vérzés utrogestan mellett mitől lehet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hogy volt már hasonló kérdés de mindenkinek a saját gondja egyedi. Most vagyok 4-5 hetees terhes és vérzek. Kaptam utrogestan tablettát, napi 3x2 kell szednem. Egy napra abbamaradt a szedés utàn de tegnap este újra görcsöltem enyhén, és visszatért a vérzés. Ügyelere már nem megyek, mert legutobb is azt mondták 50-50% hogy megmarad-e. Volt valaki hasonló helyzetben? Azt mondta a dojim hoy a veélés sok vérrel jár. Nem igazán mondanám soknak. Egyszer vérzek azán órákig semmi.2012. máj. 11. 15:20
1/1 anonim válasza:
Szia. Hát sajnos én nem sok jóval tudlak biztatni. Én is így jártam nem is egyszer 2 szer is pedig szedtem az ultrot. És sajnos amikor visszamentem az ultrahangra már nem volt meg a babó. A vérzéssel kiürült. Nagyon nehéz időszak lesz ez most de kitartás.
Ha gondolod írj privibe hátha tudok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!