Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhen kívüli mellett mikor és...

Méhen kívüli mellett mikor és meddig van vérzés?

Figyelt kérdés
Ovuláció utáni 12-14. napon elkezdtem barnán vérezni nagyon kis mennyiségben. A második nap barnázás után tesztet csináltam, ami pozitív lett, ezután abba is maradt a 'vérzés', illetve még egy minimális maszatolás volt. Méhen kívüli esetén a menstruáció helyett rövidebb vérzés van, vagy elhúzódóbb?

2016. aug. 7. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs szabály, nem lehet következtetéseket levonni.
2016. aug. 7. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy méhen kívülid van??
2016. aug. 7. 16:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Én félek tőle a vérzés miatt. Pénteken már beszéltem a doktornővel, aki azt mondta, hogy ez lehet méhen belül vagy kívül is, de vetélés is, viszont csak csütörtökön tud megvizsgálni.
2016. aug. 7. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
MI?! Ugye nem akarsz csütörtökig várni ezzel?! Milyen doki ez?? Miért nem küldött el azonnal a kh-ba, ha ő nem ér rá ilyen sürgős esetet megvizsgálni? Menj be gyorsan holnap a nőgyógyászatra, hogy terhes vagy és vérzel, azonnal megvizsgálnak!!!! Lehet,hogy kellene utrogestan, hogy megmaradjon a baba!
2016. aug. 7. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Miert nem mesz el surgosen egy magandokihoz?Ilyen esetben nehogy varjal egy napot is!Annyit szerintem meger neked is a babad!Hogy mondhat ilyet egy orvos?
2016. aug. 7. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Területi kórházba bemész és ott kötelesek megvizsgálni. Az orvosodhoz én nem mennék többet.
2016. aug. 7. 21:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Beszéltem a kórházzal is, mielőtt elértem volna a doktornőt. A kórházban azt mondták, hogy "várjunk, hogy megjön-e". Kérdeztem, hogy akkor nem kell féljek a méhen kívüli miatt? "Ezt majd utána".
2016. aug. 7. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
azonnal menj oda ...Úristen micsoda hozzáállás ez...nehogy hagyd magad menj be a kórházba...a te gyerekedről van szó lehet hogy csak progeszteron pótlás kell....Indulj most !!!
2016. aug. 7. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Bizony jól írja a nyolcas, sokszor a barnázás oka csupán a progeszteron hiánya, amit lehet pótolni és utána semmi baj sem lesz. Ezért nem értjük itt a kórház és az orvos hozzáállását.

Írd majd meg, hogy mi történt.

2016. aug. 7. 22:17
 10/11 Kinga Sz válasza:
A vérzés bizony nem egy szabály hogy meddig tart vagy mikor múlik el. Nekem tavaly volt egy méhen kívüli terhességem és nem vereztem egyáltalán. En is azt tanácsolom minél hamarabb vizsgaljon meg egy doki.
2016. aug. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!