Mi lehet az oka annak, hogy ha a hátamon fekszek, akkor csakis a bal oldalon kemény a hasam? Ott van a baba?
nekem is volt ilyen és akkor igen, ott volt nekem a háta, lába.
4 hónapos kisfiú anyukája
Igen, valószínűleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégű, nem fordult egyenlőre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetően az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is.
Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!