Este mikor a hátamra fekszek kb 5 perc mulva bekeményedik egy kicsit a hasam olyan mintha oda bujna a babám és kinyomná valamilyét! Lehetséges ez hogy a baba bujik oda? 18 hetes kismama vagyok!
Szia!
Nekem szigorúan megtiltotta a dokim, hogy a hátamon feküdjek. Sajnos már nem emlékszem, hány hetes voltam, de azt mondta, hogy nekem sem és a kicsinek sem tesz jót. Én szédültem/szédülök is ilyenkor, amit azzal magyarázott, hogy a kicsi a gerinchez nyom egy eret, ami az oxigént szállítja, ezért leszek rosszul és a kicsi szintén nehezebben jut így elegendő oxigénhez. Nekem eléggé komolyan rugdos ilyenkor a kicsi (pl:uh-on). Szerintem nem nagyon tetszik neki sem a helyzet.
Remélem, nem ijesztettelek meg. Nem ez volt a célom, de lehet, hogy neked is a nemtetszését jelzi a szervezeted és a babód.
Szia!Nekem is van ilyen mostanaban, hogy bekemenyedeik a mehem kisebb teruleteken, hol jobbra hol balra ...de nem is gondoltam arra hogy akar a picurkam is lehet!Viszont nalam ez fuggetlen a testhelyzettol...Remelem tudja valaki a valaszt mert engem is nagyon erdekel mi lehet???
17 hetes kismama
Ha jól érzed magad, és nincs kellemetlen érzés akkor valószínüleg a babácska helyezkedik. Ha valami nem jó neki akkor iszonyatos rugdosásba kezd. De 18 hetesen még irtó sok helye van, és nem is nyom el semmit. Hanyatt fekvésben megoszlik a vélemény. Mindig úgy feküdj ahogy neked és babácskának jó.
Egyébként meg ha nagyobb lesz, akkor amikor lefexel nagyon aktív lesz, mert olyankor unatkozni fog. Nem mozogsz, nem ringatózik odabent, igy elszórakoztatja majd magát azzal, hogy lerugja a vesédet :), beakasztja a bordáidhoz a talpiját, vagy épp ráül a húgyhólyagodra. Csoda jó érzés lesz, kellemetlen de ha átgondolod, hogy mit miért csinál iszonyat jókat lehet rajta mosolyogni. Csodálatos babavárást, és kellemes ünnepeket!
4,5 hós fiúcska anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!