Lányok ti is ennyit aggódtok? Eddig afp miatt most genetikai uh miatt! :S nagyon félek. Afp töl rettegtem de jó lett szerencsére de most meg félek uh-tok nehogy valamije ne fejlődjön jól a picimnek.
ok,persze mindenképpen írok.addig is vigyázz nagyon magadra.
És ne idegeskedj!Minden rendben lesz.
Szióka!Minden rendben velünk,úgy néz ki,hogy kisfiú lesz,de a doki nem mondta 100%.-ra,javasolta a 4Duh-ot,azon még egyértelműbb lesz minden.Szerintem elmegyünk.
Ne izgulj Veletek is minden jó lesz.Majd te is írd már meg légyszi,hogy mi volt.:-)))
szia...holnap reggel megyek uh-ra de már annyira nem izgulok mint a kérdés kiirásakor...persze azért bennem van a félszt de nem rettegek. örülök hogy jol vagytok :D és gratulálok :D remélem nekünk is megmondják mi lesz...persze ne mez a legfontosabb elöször modják hogy minden rendben és utánna hogy mia a neme. papus lányt szeretne jobban és kisfiut de végülis teljesen mindegy...mindegyiknek örülünk :D egészséges legyen. holnap irok hogy mi volt. valamikor délután. és tudom hogy jo hireim lesznek. végülis minden eredményem tök jo..mitöl lenne gond nem ?:D
bocsi a hibákért :D
Örülök,hogy megnyugodtál és hogy így látod.persze,hogy nem lesz semmi gond!
Amúgy te érezted már a pici mozgását?Esetleg olyan vibrálás szerűt,vagy ilyesmit?
Várom a híreidet és szorítok!
Szép estét!:-)))
igen érzem...pár napja napont töbször is de 16 hetesen kezdtem érezni csak nem voltam biztos benne. na most megyek aludni..készülök a holnapra :D
majd jelentkezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!