Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok ti is ennyit aggódtok?...

Lányok ti is ennyit aggódtok? Eddig afp miatt most genetikai uh miatt! :S nagyon félek. Afp töl rettegtem de jó lett szerencsére de most meg félek uh-tok nehogy valamije ne fejlődjön jól a picimnek.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 07:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ok,persze mindenképpen írok.addig is vigyázz nagyon magadra.

És ne idegeskedj!Minden rendben lesz.

2010. ápr. 19. 10:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Szióka!Minden rendben velünk,úgy néz ki,hogy kisfiú lesz,de a doki nem mondta 100%.-ra,javasolta a 4Duh-ot,azon még egyértelműbb lesz minden.Szerintem elmegyünk.

Ne izgulj Veletek is minden jó lesz.Majd te is írd már meg légyszi,hogy mi volt.:-)))

2010. ápr. 21. 11:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyon eltűntél.Gond van??Voltál már uh-on?Mi volt?
2010. ápr. 28. 11:39
 14/18 A kérdező kommentje:

szia...holnap reggel megyek uh-ra de már annyira nem izgulok mint a kérdés kiirásakor...persze azért bennem van a félszt de nem rettegek. örülök hogy jol vagytok :D és gratulálok :D remélem nekünk is megmondják mi lesz...persze ne mez a legfontosabb elöször modják hogy minden rendben és utánna hogy mia a neme. papus lányt szeretne jobban és kisfiut de végülis teljesen mindegy...mindegyiknek örülünk :D egészséges legyen. holnap irok hogy mi volt. valamikor délután. és tudom hogy jo hireim lesznek. végülis minden eredményem tök jo..mitöl lenne gond nem ?:D

bocsi a hibákért :D

2010. ápr. 28. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy megnyugodtál és hogy így látod.persze,hogy nem lesz semmi gond!

Amúgy te érezted már a pici mozgását?Esetleg olyan vibrálás szerűt,vagy ilyesmit?

Várom a híreidet és szorítok!

Szép estét!:-)))

2010. ápr. 28. 20:47
 16/18 A kérdező kommentje:

igen érzem...pár napja napont töbször is de 16 hetesen kezdtem érezni csak nem voltam biztos benne. na most megyek aludni..készülök a holnapra :D

majd jelentkezek.

2010. ápr. 28. 21:45
 17/18 A kérdező kommentje:
szia.... egészséges a picur...sokmindent nem mondott az orvos söt semmit de a papiron is minden jonak van irva a nögyogyi is látta és nagyon örült hogy nincs semmi probléma. meg az uh végén megkérdeztem az orvost aki csinálta hogy minden rendben van e és azt mondta ugy néz ki igen. azt nem tudtam meg hogy fiu vagy lány mert én nem kérdeztem ugy izgultam az egészsége miatt ö meg nem mondott rola semmit ...szerintem nem látta. de nem is baj..a lényeg az hogy jol van és egy tünemény .olyan boldog vagyok :D
2010. ápr. 29. 16:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Látod mondtam,hogy nem lesz baj.Ideje,már hogy mindkettőnk családjába beköltözzön a boldogság.Nagyon örülök Nektek.És most már nyugi,minden a legnagyobb rendben lesz.Az meg,hogy mi lesz,majd kiderül az a lényeg,hogy egészséges legyen.Minden jót.Puszi:-))))))
2010. ápr. 29. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!