Lányok ti is ennyit aggódtok? Eddig afp miatt most
genetikai uh miatt! :S nagyon félek. Afp töl rettegtem de
jó lett szerencsére de most meg félek uh-tok nehogy
valamije ne fejlődjön jól a picimnek.
ne aggódj minden rendben lesz. Nekem mindkét gyerekemnél rossz volt az afp, az elsőnél még megcsináltattam a chorion biopsiát, a másodiknál már nem. Mind a kettő tökéletesen egészséges szerencsére. Nálatok is minden rendben lesz. Ráérsz majd akkor aggódni amikor már megszületett, és onnantól folyamatosan.
2010. ápr. 18. 07:40
Szívesen mondom, hogy ne aggódj! Persze egy kis félsz mindig van az emberben. Biztosan minden rendben lesz, ha mégsem, akkor úgy kell lennie - én így voltam vele. Ezen meg nem lehet változtatni.
Egészséges aggódás, kíváncsiság abszolút belefér, de az nem jó, ha túl parázod, állandóan ezen forog az agyad - szerintem.
2010. ápr. 18. 07:43
3/18 A kérdező kommentje:
igazatok van....nem állandóan parázok rajta de amikor eszembe jut hogy mikor megye uh-ra el kezdek félni.egy babámat elvesztettem mert betegvolt és szerintem ezért félek most mindentől hogy nehogy baja legyen.talán ez volt az elsö jel...az afp hogy ez jó lett innentől megnyugodhatok.legalábbis remélem .
Én holnapután megyek ultrahangra, most vagyok a tizedik hétben de még azt se tudom, van-e szívhang, mert a doki az ötödik héten látott csak és most rendelt vissza...én azon parázok, hogy egyáltalán legyen ott valami:))))
A többi eredményről inkább tudni se akarom hogy mit jelent, úgyis szólnak ha baj van. Utálok aggódni.
2010. ápr. 18. 09:49
Szia!Én is elvesztettem a babám,mert beteg volt,az afp eredményem magas volt és utána az uh-on látták meg,hogy baj van.Most újra terhes vagyok és eddig szerencsére minden jó,az afp is pedig ne tudd meg milyen rossz napjaim voltak amíg meg nem kaptam az eredményt.Én Szerdán megyek uh-ra,remélem nem lesz semmi baj.Fontos hogy ne idegeskedjünk,mert az nem tesz jót a babának,de tényleg,tudom nehéz amikor izgulsz,feszült vagy,de hinni kell abban hogy ezúttal minden rendben lesz.Én személy szerint igyekeztem mindent megtenni és az orvosom is,hogy ne legyen baj,és bízom ebben az egészben.Te se aggódj.
majd írd meg légyszi,hogy mi lett és én is megírom.
Addig is nyugi és minden jót.Ha van kérdésed írj.Amúgy neked megmozdult már a baba?
2010. ápr. 18. 14:01
6/18 A kérdező kommentje:
hát te utolsó te az én sors társam vagy..nekem is beteg volt a baba először afp lett rossz majd az uh is és rettegek...nem tudok 100%ig pozitívan hozzáállni.pedig akarok és megy is egész addig ameddig el nem jön a nap.az kibírhatatlan.amikor az eredmény kész lett nagynéném ment el érte és én mondtam hogy felhívom hogy mi lett.gyomoridegem volt hányingerem szédültem elgyengültem és fel kellett azonnal hívnom nagynéném.és mondta hogy meg van az eredmény és nincs gond. akkor úgy elbőgtem magam hogy azt el nem tudjátok képzelni.nagyon aggódok pedig tudom nem kéne de aki nem élte át nem tudja.kívánom hogy neked is minden rendben legyen.igen azt hiszem érzem mocorogni de nem vagyok benne biztos.de szerintem öt érzem és mindig megnyugtat hogy ne aggódjak jól van:D boldog baba várást :D
én már aznap felkeltem 5-kor,mert egyszerűen nem tudtam aludni,én sem voltam túl jól,de aztán kaptam a telefont és megnyugodtam.A baba mozgásával kapcsolatban én is ugyanezt tudom írni mint te ugyanígy érzem.Megkérdezhetem,hogy mi volt az első baba betegsége?Most szedsz vitamint,MagneB6-ot meg ilyeneket???
2010. ápr. 18. 19:22
8/18 A kérdező kommentje:
velőcső záródási rendellenessége volt. csak a folsavat szedem semmi mást.nekem a védőnő azt mondta folsav mindenképpen meg elevit vagy gravida...de az elevit meg hajtott meg méretével voltak komoly gondjaim.és mondtam a védőnőnek ilyenkor mi van és azt mondta hogy elég akkor a folsav az a lényeg hogy azt szedjem.
nálad mi volt a babával ha megkérdezhetem?
anenchephalia(agykoponyhiány).Én a dokim tanácsára Femibiont szedek,ez egy új vitamin,de elég jó,legalábbis nincs tőle bajom.Ha most megyek uh-ra megkérdezem,hogy szedhetek-e MagneB6-ot,mert úgy érzem kicsit keményedik a hasam,de nem mertem magamtól szedni.Ja,és injekcióznom kell minden nap,mert trombózisra való hajlamom van és alacsony dózisú véralvadásgátló kell.Ennyi
2010. ápr. 18. 20:50
10/18 A kérdező kommentje:
ó...Jézusom.neked sem lehetett könnyű. de most már tutira egészséges babáink lesznek. ebben biztos vagyok.majd írj mi volt uh-n mert nagyon kíváncsi vagyok és talán engem is megnyugtat hogy a rossz dolgokat jó követi :D sok sikert és szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések: