Ez mitől lehet, mégha nekem szerencsére nincs is?
Figyelt kérdés
8hetes 3 napos vagyok ma. 17én volt a 2.uh-m holnap megyek újra szívhangra. 17én 16mm-es volt 6 hetesen 4naposan.de még picurka ezért nem látta a doki a szívét.Nos az érdekel mert olvastam égha nem is szabad erre gondolni-koncentrálni,hogy valaki 8hetesen minden ok volt szívhang aztán köv. uh-nál meg nme láttak neki?mi válthatja ki ha nme is görcsöltek és se nem véreztek?volt egy vetélésem 2009ben azóta ez az újabb "első" babám.Köszi a válaszokat.2011. márc. 30. 12:06
1/1 anonim válasza:
Mi válthatja ki?Ezt még az orvosok sem tudják megmondani,nemhogy itt mi,laikusok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!