Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hatalmasat estem, de szerencsé...

Hatalmasat estem, de szerencsére nem a hasamra. Ugye nem lett baja a babámnak? 15 h

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Reméljük nem, de ha nagyon nyugtalan vagy, akkor menj be a kórházba, megnéznek.

Midet ütötted be?

2011. febr. 4. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy kb. térd és alkar.
2011. febr. 4. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 8,5 hónaposan estem le egy 50cm-es kis székről. Az ösztön nálam is működött, nem a hasamat vertem be.1 hét múlva mentem a dokihoz, minden rendben volt. A magzatvíz sokat visszafog. De ha vérzel, akkor menj el vizsgálatra.
2011. febr. 4. 14:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vérzek szerencsére. Érdemes bemenni, ha nincs tünetem?
2011. febr. 4. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 24 hetesen estem el. Én is a térdemre és a karomra (na meg a fogamra, ami ki is tört), de nem lett semmi baja a babának. Épp a uh-ra mentünk, és mikor kiszálltam a kicsból, akkor történt. Szerencsére így rögtön megnézte az UH-s és mondta, hogy semmi gond. Azt mondta, ha hasra esek, akkor is kicsi az esélye, hogy vmi baj történjen, mert a magzatvíz sokat tompít. Szerintem semmi baja nincs a kicsinek.
2011. febr. 4. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. febr. 4. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!