21 hetes terhes vagyok eljottunk nyaralni es repülés ota vizes a labfejem picit visszament de nem teljesen ugye ez nem toxémia?
Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 23:21
1/11 anonim válasza:
Én is pont 21 hetesen repültem és eléggé bevizesedett a lábfejem. Reggelre biztosan elmúlik. A toxémia ugyanakkor - bár okoz vizesedést - de tulajdonképpen terhességi magasvérnyomást jelent, az hogy az illető vizesedik, csak egyik a tünetek közül. Ráadásul a toxémiás vizesedés nem annyi, hogy bevizesedik a bokád, hanem jóval komolyabb. Szóval ne aggódj, de ha reggelre nem múlik, vhol méresd meg a vérnyomásodat, hogy megnyugodj (a szállodában kell lennie vérnyomás mérőnek). Nekem egyébként azóta is előfordult, pl amikor 3 órát autóval utaztunk, vagy sokat kellett ülnöm. Azóta többször felállok, vagy ha utazunk, óránként megállunk, kicsit sétálni.
34+5 hkm
2/11 A kérdező kommentje:
3- napja repultunk.de reggel megmeretem a vernyomasom eddig abba voltam hogy vizesedem. Köszi a valaszt
2016. aug. 2. 00:23
3/11 anonim válasza:
szia! ne aggodj tokre normàlis. Mi pàr hete voltunk Mallorcàn, akkor voltam 27 hetes nekem is be volt dagadva egèsz vègig, de a melegtol is sztem meg a repulestol. Pólcold fel estère ès menjen a lègkondi, lefog menni vmennyit azta napkozbe majd megint megpüffed.. Nekem a bokàm volt igy de a vàdlim is rohadtul fàjt. Aztàn hazajottunk ès elmùlt. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi probalok megnyugodni
2016. aug. 2. 12:32
5/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Szerintem is csak vizesedés, azért is írtam, hogy a toxémia tünete nem csak annyi, hogy vizesedik a bokád, hanem sokkal több minden, az egész test vizesedik, fejfájás (nem enyhe, hanem igen komoly, gyógyszerrel sem múló) és nagyon magas vérnyomás. Csak azért írtam, hogy méresd meg a vérnyomásod, mert azzal meg tudnál nyugodni, hogy minden rendben, és viszonylag egyszerű kivitelezni, mert rengeteg helyen van vérnyomásmérő. A boka vizesedése a 2. trimesztertől gyakori és ártalmatlan terhességi tünet.
6/11 A kérdező kommentje:
A hotelbe sajna nincs vernyomasmero kérdeztem,fejem nem faj mas tünetem nincs első baba.
2016. aug. 2. 16:56
7/11 A kérdező kommentje:
Sikerült megmerevedett 140 volt a vernyomasom nem magas??
2016. aug. 5. 20:29
8/11 A kérdező kommentje:
Megmerni akart lenni
2016. aug. 5. 20:29
9/11 anonim válasza:
Nem, az még pont jó. A második érték mennyi lett? Ha 100 alatt van, az jó.
10/11 A kérdező kommentje:
Pontosan nem emlékszem de 100 alatt. Ha felette lett volna biztos megjegyzem
2016. aug. 6. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!