Terhesegi toxemias kismamák, és akinek az volt hogyan végződött a. szülés? Többi lennt
35 hetesen kerültem be toxémia miatt. 150 feletti vérnyomás (gyógyszerrel ment 140 körülire), vizesedés. minimális fehérjevizelés. 4 hetet húztam így le a kórházban, amikor már gyógyszertől sem ment 160 alá a vérnyomásom (naná, hogy nem, hiszen aznap reggel közölték, hogy a héten mindenképpen baba lesz).
akkor mondta az orvosom, hogy ha már így alakult, akkor másnap reggel...
oxitocinnal indították, burokrepesztés, viszonylag rövid vajúdás után végül császár lett. nem a toxémia miatt, egyéb probléma lépett fel (elhúzódó kitolás, rövid köldökzsinór)
ne parázz rá. kórházban vagy, ha baj van, azonnal segíteni tudnak. de ha meg nincs baj, akkor a legjobb kivárni, hogy magától induljon.
Nyugodj meg,folyamatosan ellenőriznek benneteket s tudjàk mit kell tenni.
Nekem is hirtelen38.héten 180/100 lett a vérnyomàs s ràadàsul súlyos formàja màjenzimek egekben.
Minden nap többször volt vérvétel, nst,vérnyomáskontroll.
Megvárták az idejét de el is folyt a magzatvíz.
Császár lett de màs ok miatt.
Elvileg sima szülésnek indult.
Keress valakit aki szimpatikus s tedd fel a kérdéseidet.
Nekem mondtàk hogy a baba nincs veszélyben .
Próbàlj megnyugodni.
Kitartàst kívànok.
Azért nem semmi hogy ők se tudjàk mit akarnak.
Most màr közela cél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!