A kórházban fognak adni tápszert, vagy nekem kell vinni?
19: nekem más anya tejét kifejezetten megtiltotta a gyerekorvos adni (pedig jó kerületben lakunk). Azt mondta, hogy egyrészt összeöntik őket, másrészt akár cigizhet is az anya vagy ehet pl. epret és csokit.
Az, hogy ismerős anyukát keressen az ember a lakhelyén, azt lehet, de csak akkor írta volna alá a gyerekorvos hozzá az engedélyt, ha nem választja az ember a nem szoptatást, hanem orvosi indoka van rá.
A sok okos okoskodó.... elvileg nem adhatod csak a korhazit de én vittem és adtam neki mert a kórházban eléggé spórolnak vele.
Azt vedd figyelembe hogy 48 óráig nem lehet adni nekik tápszert csak utána. Addig csak vizet. Sőt a saját babavizet se lehetne adni a babanak csak a korhazit.
Én adtam de nekem a 3.baba már nem érdekelt mit magyaraznak.
Nekem megrekedt elotej szinten mindhárom gyereknél de a 2.nak már úgy indultam hogy baromi kényelmes dolog az a tapszer így nem is zavart hogy nincs tej.
Utolsó mivel gondolom nincs a homlokára írva h szoptatás ellen van aligha kap véleményeket. Másrészt meg kinek mi köze hozzá?
Kérdező 48orat nem kap semmit csak cukros vizet a baba. Nem tudom miért.
#34: Ennek az oka roppant egyszerű. A cumisüvegből könnyebb inni.
Ha rögtön tápszerezik a picit, aki jóllakik az üvegből, nem fog szopizni, mivel nehezebb... És nem hajtja az éhség. Ha ez nem történik meg, nem biztos, higy megindul a tej elválasztás.
Lehet, hogy kegyetlenségnek hangzik, de néha erre van szükség, hogy utána a baba a legjobbat kaphassa!
Mert hiába van a tápszerben minden szükséges tápanyag, az immunanyagokat nem tartalmazza....
És bizony azok ellen a fertőzések ellen, amire nem kap védőoltást, csak később, csak az anyai immunanyagok nyújtanak védelmet az első oltásig. De gondolom, miután felelősségteljesen döntöttél, kizárólag a gyermek érdekeit figyelembe véve, ezzel tisztában vagy...
Ja, vagy mégsem? Hisz le van szarva a gyerek, nem számít, ha pl. kanyarós lesz. Az, hogy te ne érezd magad fejőstehénnek, sokkal fontosabb, mint az ő egészsége...
Csak tudnám, az ilyen miért vállal gyereket....?
Szegény gyerek. :/
38-as, kösz, de az ilyen válaszokra nincs szükség. Fogalmad sincs, hogy miért döntöttem így, nem kéne ítélkezni mások felett. Meg amúgy is, mit érdekel az téged, hogy az ÉN gyerekem mit fog enni? Örülj neki, hogy a te gyereked azt eszi amit te akarsz neki adni. Én sem szólok le senkit, aki szoptat, akkor fordítva miért kéne elfogadnom, hogy engem leszóljanak, csak mert tápszerezni fogok?
Ahelyett, hogy örülnél, hogy a mai modern korban már ennyi lehetőségünk van, hogy választhassunk, hogy hogy akarunk szülni, etetni, nevelni a gyereket. Csak mert neked jó valami, az nem azt jelenti, hogy mindenkinek az lesz a jó, hiszen különbözőek vagyunk mind. El kéne fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!