Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházban fognak adni...

A kórházban fognak adni tápszert, vagy nekem kell vinni?

Figyelt kérdés
Tápszeres baba lesz, és nem tudom, hogy fognak-e adni amikor kérek, vagy inkább menjek biztosra és vigyem a sajátunk?
2016. júl. 30. 19:28
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
10-es, a Margitban fogok szülni, de nincs fogadott orvosom, akihez járok SZTK-ba pedig nem akar adni nekem gyógyszert apasztani, mert nagyon szoptatáspárti sajnos. Így reménykedek a természetes módszerben, bár már most is rengeteg előtejem van. Ha mást nem, akkor a háziorvossal felíratok Bromociprint, ő felírhatja úgy tudom.
2016. júl. 30. 20:21
 12/52 anonim ***** válasza:
72%

A vedonom azt mondta annak idejen, tisztabb a Bromocriptin, az tuti segit, nincs mellgyulladas es semmi. Szerencsere nem is volt gond!:)

Remelem, tudod, hogy szamos osanya lepontozasat kockaztatom most azzal, hogy neked irok a kerdesedre valaszt, mert ezen az oldalon azt nem szabad...:))

Egyebkent a Kutvolgyiben azt valljak, ha a leendo anya odzkodik a szoptatastol, nem szabad eroltetni, mert a frusztralt anya boldogtalan kisbabat eredmenyez. A mi kicsink boldog feleves, alszik, eszik, gyarapszik. Csak ez szamit. Csak Magyarorszagon a no nem is ember, nem donthet semmirol megiteles nelkul, pedig torvenyileg igen!

2016. júl. 30. 20:25
 13/52 anonim ***** válasza:
75%
Én inkább vinnék a helyedben. Babavízzel együtt, akár szobahőmérsékleten is adhatod, úgyis meleg van. Ha még egyszer fogok szülni, én is vinni fogok, az biztos. Én nagyon nagyon akartam szoptatni, de nem volt tejem. Szoptatáspárti korház, nem nagyon akartak adni tápszert, pedig üvöltött a babám az éhségtől. Az volt a válasz, hogy tegyem mellre, beindul majd. Egész nap kínlódtunk, tettem mellre állandóan, de semmi se jött, a babám meg már vörösre ordította a fejét, én meg császáros sebbel kellett éjjel battyogjak a folyósón a csecsemős nővér után, hogy legyen már szives tápszert adni, mert egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Végül kaptam, de csak nagyon keveset, nem volt elég neki, állandóan éhes volt. Mikor hazaengedtek első utan gyógyszertárba vezetett, vettem tápszert, végre jól lakott szegénykém, tudott aludni is... Nagyon sokat próbálkoztam otthon is, tettem cicire, fejtem egész nap, de egyszerűen nem indult be. Szóval inkább legyen nálad, mert főleg ha van tejed lehet nem fognak adni. Én úgy értem el, hogy adjnak, hogy konkrétan megnyomogatta a csecsemős a cicimet és látta ő is, hogy nem jön semmi... De még akkor is az volt a válasza, hogy tegyem többet mellre...
2016. júl. 30. 20:49
 14/52 anonim ***** válasza:
47%
Nem akarok vitát, meg semmi rosszat szólni, mert maximálisan a te dolgod, de meg sem akarod próbálni a szoptatást? Elég meghitt tud lenni, amit csak anya és a baba él át. Az én fiam is tápszeres, de pár hétig szoptattam, és akármennyire is furcsa volt az első mellre tétel, miután elhagytuk a cicizést, hiányoltam ezt a fajta összebújást. Egyébként ahol szültem, adtak tápszert azoknak a babáknak, akik így vagy úgy nem tudtak szopizni. A csecsemősök keverték be, és adták oda. Igazából az anyukák csak arra a napi 6xfél órára lehettek a babáikkal, amíg szoptatási idő volt. Elmaradott egy kórház, meg kell hagyni.
2016. júl. 30. 20:58
 15/52 A kérdező kommentje:
A szülésfelkészítőn azt mondták, hogy végig velünk lesz a baba, éjjel-nappal. És nem, meg se akarom próbálni, egyszerűen gusztustalannak tartom. Amikor arra gondolok, hogy nekem szoptatnom kéne, mindig az jut eszembe, ahogy a teheneket fejik. Egyszerűen gusztustalan, kiráz tőle a hideg.
2016. júl. 30. 21:00
 16/52 anonim ***** válasza:
56%
Hja, a fejés nekem se gusztusos egyáltalán, se kézzel, se mellszívóval, de amikor a kicsi, törékeny baba van ott, az teljesen más, hidd el. Na mindegy, könnyű szülést kívánok, és boldog, nyugodt babázást! :)
2016. júl. 30. 21:22
 17/52 anonim ***** válasza:
52%

Gusztustalan a szoptatàs?

És ha majd összehàny mindent téged is beleértve? Vagy hasmenése lesz a feje búbjàtól a làba ujjàig? Vagy amikor köpködi majd ki az ételt vagy kifújja rád?

Tudom te dolgod és le is pontozhattok.De gyermeket vàllaltàl.

2016. júl. 30. 21:30
 18/52 anonim ***** válasza:
57%
En inkább segítséget kérnék, hogy kiderítsem egy ennyire termésetes folyamat miért vált ki belőlem ilyen érzéseket. Fejni én sem tudtam, az valóban olyan mint a tehénfejés. Nah de a szoptatás. En sem szoptattam sokáig, de az előtejet sem odaadni a babának és esélyt sem adni az egésznek...
2016. júl. 30. 21:34
 19/52 anonim ***** válasza:
39%
Oké, értem, hogy nem akarsz szoptatni, nem is lényeges, hogy milyen okból, a te döntésed, nem is akarlak győzködni. Viszont a baba szempontjából nem mindegy, hogy mit eszik, leginkább az elején. Az a lehetőség sem érdekel esetleg, hogy más anyuka felesleges és leadott tejét add a babádnak? Sokan adnak le, most emelték az érte járó összeget, viszont az igénybe vevő ingyen kapja. Fontos lenne az anyatej az immunrendszere és fejlődése szempontjából. Legalább az első egy-két hónapban.
2016. júl. 30. 21:37
 20/52 anonim ***** válasza:
61%
En Szegeden szültem. Reggel 5-kor kezdődött a nap, kiadták a piciket szoptatni, a naplóban feljegyezték előtte a súlyukat. Kb. 40 perc múlva beszedtek a babákat, es lemertek őket. Akinél nem volt meg a súlytöbblet, annak adtak tápszert. Három óránként hozták ki őket, éjfélkor utoljára. Aki kikérte, annak felelősség vállaló nyilatkozatot kellett aláírni, de azt is rendszeresen kellett mérni, de azt az anya csinálta. Ha nem ment bele semmi, a nővérek adtak neki is tápit.
2016. júl. 30. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!