Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28hetes vagyok és eddig a...

28hetes vagyok és eddig a dokim még egyszer sem nézte, h zárt e még a méhszájam! Legalábbis Én nem tudok róla! Mikor esedékes ezt megnézni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvosa válogatja. Ha nincs gond, nem kell félned. A 32 héten meg szokták nézni, majd talán a 36 és/vagy 38 héten. Utána csak túlhordásnál kétnaponta.
2008. szept. 29. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 24 hetesen nézte először, de teljesen zárt volt, a 34 hetes vizsgálatra már elkezdett nyílni.
2008. szept. 29. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:

A terhes kiskönyvedbe sem írt be értéket?

Nekem minden hónapban megvizsgálja a kezével.

2008. szept. 29. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Aggodalomra semmi okod! Igaza van az 1. válaszolónak, tényleg orvosa válogatja. Én is sok ilyen esetről hallottam, hogy vki minden hónapban nézi. De a legtöbb anyuka barátnőmnek is csak 2x nézték össz-vissz, és nekem eddig 1x (24. héten, mert volt egy is problémám). Aztán a 30. héten megkérdeztem az orvosom, hogy vajon észreveszi -e az ember, ha kinyíik, s azt felelte, nem, de nem is tanácsos gyakran nézni manuális vizsgálattal, mert ilyenkor nagyobb az esély bármilyen fertőzésre. 38. héten fogja nézni nekem legközelebb. 36 hetes kismama
2008. szept. 29. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem minden hónapban 1szer megnézi/te a doki.A 32.dik héten mikor vizsgált,1újnyira nyitva voltam,de én sem éreztem,hogy esetleg nyílnék,néha keményedett a hasam,ennyi.Azóta már többször keményedik és fájdogál,de lehet csak azért mert figyelem :)

Minden jót,35hetes kismama

2008. szept. 29. 17:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!Eddig minden eredményem kifogástalan volt kivéve egy kis vérszegénység.Szerencsére eddig panaszmentes a terhességem valószínüleg ezért nem nézte még.Ja és a kiskönyvembe sincs.Meg azért észrevettem volna ha nézi...Na mind1 csak furcsa volt mert másoktól hallom,h nekik nézték.Ezért Én is számítottam rá a de csak kenetet vett.Mégegyszer köszi és jó babavárást mindenkinek:)

UI:a kiskönyvembe sincs

2008. szept. 29. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Jajjjjj bocsi a kiskönyvet kétszer írtam:P
2008. szept. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!