Ma töltöm be már a 41. hetet. De babuci nem akaródzik kibújni. Méhszájam zárt (a hét elején még az volt legalábbis), semmi jóslófájásom nincs. Szexelhetünk már gond nélkül?
Tudom, hogy kismillió hasonló kérdés van, de tanácstalan vagyok. A terhességem kb 6-7. hetében véreztem elég rendesen szeretkezés után. A dokinak nem szóltam róla, hanem felfüggesztettük eme tevékenységünket (kibekkeltük máshogy). Ma töltöm be már a 41. hetet. De babuci nem akaródzik kibújni. Méhszájam zárt (a hét elején még az volt legalábbis), semmi jóslófájásom nincs. Olvastam itt, hogy a szex beindíthatja a szülést. Mit tanácsoltok (guggolás, séta és a többi nem jött be, homeos bogyókat+málnalevál teát eszem/iszom)? Ha megpróbálozunk az "összebújással" akkor biztosan nem lesz már baja a babának? Igen tudom, ami nekem jó, az elvileg neki is, de féltem babót nagyon, nehogy már a célegyenesben szúrjam el... és félig-meddig "kényszerből" (nem ez a jó szó rá) tennénk, mert nekem azért nem sok kedvem van hozzá ekkora bálnaként.
Előre is köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!