Mikor indult be a szellentés terhesség alatt?
A terhesség istenei baromira nem igazságosak:
Én tökéletesen jól voltam végig: soha nem émelyegtem, soha nem hánytam, egyáltalán nem vizesedtem, soha nem keményedtem, nem görcsöltem, nem híztam, 37. hétig dolgoztam sörözőben 14 órában, bírtam, és imádtam.
A szülés fájdalommentesen indult, magzatvízelfolyással.
5 óra alatt lezajlott a szülésem. Másnap teljesen rendben voltam.
Fiam nem volt hasfájós, nem volt beteges (1,5 éves korában vettem orrszívót, addig nem kellett), nyugodt volt fogzáskor is, és most 3 éves nem nagyon tapasztalom a hisztikorszakot, nagyon jó természetű, nyugodt fiú.
Azt hiszem, nem mindenki ilyen szerencsés. Úgyhogy nem igazságosak azok az istenek, van, aki végigszenvedi a terhességet, és csak kínlódás neki a 9 hónap...
Negy terhessegen vagyok tul. Mindegyiknek az elejetol (6-7. het) puffadtam nagyon es pukis is voltam, gondolom a puffadas miatt. Nem tartott vegig, a masodik trimeszterben elmult.
En nem voltam hanyos/emelygos egyiknel sem, nem tudom, hogy van-e osszefugges.
Első babámnál az utolsó hetekben lettem széllel bélelt.
Állófogadás, talpig csinosan, sminkben, halk zenei háttérben beszélgettem férjem reménybeli ügyfelével, amikor minden figyelmeztető jel nélkül kirobbant egy öblös puki. A pasi úgy tett, mintha észre sem vette volna, én meg majd elsűlyedtem.
Onnantól a szülésig lökhajtásos voltam, vagyis még szülés közben is.
Ja, a gyomrom már az elejétől égett.
17-es :)
Nekem első terhességnél, és most a másodiknál is erőteljesebb a puffadás, és igen, a szellentés is. Sokkal nehezebb visszatartani, nekem is néha kijön váratlanul, amikor éppen sunyi laposra játszom... :)
Beleknek kisebb a helye, nyomás alatt vannak, nyilván a levegő is könnyebben távozik. Ez szüléssel elmúlik.
Nagyon sokat és nagyon durvákat nyomok mostanában mondtam is a páromnak na mikor volt ilyen legutóbb? Amikor terhes voltál...nemrég derült fény egy cisztára januárban kell mennem kontrollra elkepzelhető hogy baba lesz belőle....hallottunk már ilyet hogy cisztanak nézték a babát....spriralt használok egyébként...
tesztet még nem vettem viszont folyamatosan úgy érzem egy lufi a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!