Terhesség esetén a nőkre mi jellemzőbb inkább: csak a hasuk kezd el nőni, vagy az egész testük vastagodik (fenék stb)?
genetika..meg ki mennyit eszik...van aki neki all mertektelenul enni a terhesseg soran - vitamin etvagyat csinal vagy csak szimplan boldogsagaban eszik vagy ugy van vele hogy most ugyis mindegy hogy nez ki vagy a ketto helyett kell enni mondasnak hisz sbt - mint pl en igy kb ebben a sorrendben :))) na hat akkor ne is vard/varjam hogy csak pocakra hizzunk.
a sogornom sportos tipus vegig ugyelt a kaloria bevitelre, meg sem mondtad volna rola hatulrol, hogy terhes. ennyi.
Első vagyok:
Nem vagyok hízásra hajlamos, de mióta terhes vagyok, érzem hogy könnyebben feljönnek a kilók. Nem voltam gebe, pont normális vagyok, jó a genetikám amúgy. De most pl. utálom hogy ha megyek néha érzem hogy összeérnek a combjaim és baromi kényelmetlen így. Meg ugye meleg is van aztán hamarabb bedagad mindenünk.
De azért próbálok figyelni, most látom jobban kell figyelnem mint amúgy. De majd csak túl leszek rajta. :)
Alacsony vagyok, combra, fenékre is híztam (karra nem), a hasam akkora volt, mintha ikreket várnék... gondolom kellett az "alátámasztás", a "masszívabb" lábak, hogy bírjam a terhet. Szerintem ezért.
72-vel mentem szülni, 60-nal jöttem ki, rettenetesen sok víz volt rajtam, a lábamon is lötyögött az a nadrág, amiben bementem, és ami akkor feszült.
Nem vagyok hízékony.
Genetikailag hizekony vagyok, a csaladunkban szules utan kiszelesedtek anyukam, mamam, nagynenem.
Na, en racafoltam szerencsere, 58 kg voltam mikor terhes lettem, szules utan 63 - al jottem ki a korhazbol, fel evre ra 55 kg vagyok. 170 cm melle. Utoljara tini koromban voltam ilyen sovany. Csak hasam volt terhesen, hatulrol modellnek neztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!