Mikor indult be a szellentés terhesség alatt?
Soha. Ilyet még nem is hallottam.
Tökéletes terhességem volt, teljesen "tünetmentes", csak a hasam nőtt, semmi mást nem tapasztaltam egész végig.
:-D
Fingani teljesen normális dolog,nem terhesen is szoktak az emberek!
Amúgy linkeld már be azt a sok helyet,ahol ilyen baromságokat olvastál!
Némi kis alapintelligenciával szűrni kéne az összeolvasott információkat!
Bemásolom a harmadik válaszadónak az említett részt, mert nem tudom, hogy ő rendelkezik-e azzal az alapintelligenciával, amiről említést tesz... Nehogy ne találja meg ;) "Mindenkor érvényes alapelv: Légy óvatos, ne bízd el magad, mert a terhesség istenei rendszerint igazságosak. Másképpen szólva, ha a reggeli
émelygés elkerül, csillapíthatatlan szellentéssel leszel megverve." (8. oldal)
Mindegy, a kérdés valójában azokhoz szólt, akik szültek már, evidens, hogy a kiskorúak nem tudnak érdemben hozzászólni.
A hetedik válaszolótól kérdezem: a terhesség melyik szakaszától tapasztaltad a jelenséget?
Én is hallottam már ilyenről. De nem az első émelygős időszakban, hanem a terhesség vége felé. Gondolom, akkor már minden nyom belül mindent, nem férnek el rendesen a dolgok :)
Nekem nem volt semmi extrém szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!