Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortuszra mikor lehet menni?

Abortuszra mikor lehet menni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 16:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baba vállalása súlyos válsághelyzetet okozna, 12 hetes korig max.De más, ha orvosi javaslatra, és ha v.ki túl fiatal(18 é. alul)Előtte 2*kell menni CSaládvédelmi Szolgálathoz tanácsadásra van min.3 nap gondolkodási idő.Szerintem mindenkinek joga van a saját véleményhez, de aki ilyen döntés előtt áll annak inkább segítségre van szüksége, nem cseszteteésre.
2009. jún. 17. 10:53
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj,hogy ismeretlenűl szólok Hozzád,aki ennyire elítéli az abortuszt... szerinted aki átesett rajta,hogy érzi magát? volt már neked is?

Nekem nemrég volt,és mind testileg,mind lelkileg magam alatt vagyok. Nem azért vetettem el,mert féktelen nagy dugási vágyamban nem védekeztem,hanem mert gyógyszer mellett lettem terhes és albérletben lakom és munkám sincs. Erre tartsak meg egy babát? mert én nem eszem hónap végén,de a gyereknek mit mondok? Hogy nincs pelenka,mert nincs rá pénz? vagy mit? két rossz közűl a kisebbik rosszat választottam... de ettől még megszakad a szívem,ha ránézek egy pici babára! és szerintem nem kell senkinek a pofájába vágni,hogy gyilkos...tudja ő azt nagyon jól...

Üdv

Swan

2009. júl. 23. 19:32
 23/28 anonim válasza:
72%

Fejezéttek már be!!

Ha vki nem akarja megtartani, akkor nem fogja, ennyi!

Semmi közöttök hozzá!

Foglalkozattok saját magatokkal!

2009. aug. 4. 15:35
 24/28 anonim ***** válasza:
65%
A kérdés egy éves már, ne pörögd magad túl, kedves utolsó :)
2009. aug. 4. 20:13
 25/28 anonim ***** válasza:
18%

Érdemes ezekután elgondolkozni, hogy kik is azok az emberek, akik abortuszra mennek. Milyen ember az olyan?

[link]

2009. szept. 17. 11:13
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindannyian mások.Amíg az ember nem kerül ilyen helyzetbe, addig könnyű ítélkezni.Ha valaki abortuszellenes, de mégis rákényszerítik a körülmények, annak annak pokol, később sem tudja feldolgozni.DE ELMEGY A MŰTÉTRE!
2009. szept. 18. 07:57
 27/28 anonim válasza:

Milyen ember az olyan? hát valószínűleg kétségbeesett...

természetesen én sem értek egyet az abortusszal, de sajnos előfordulnak olyan tényezők, amik mégis erre kényszerítenek egy nőt. Ezt be kell látni.

2010. jún. 18. 22:33
 28/28 anonim ***** válasza:

557 Amint az ondó és a petesejt egyesültek, egy végtelenül szép fénysugár képződik. Ez

a fény olyan, mint egy nap, az Úristen és végtelen szeretetének ragyogásából fakad.

558 Ebben a pillanatban az Isten által alkotott lélek már érett és felnőtt, ez egy képmás,

és Istenhez hasonló. Ez a fiatal élet belemerül a Szentlélekbe, mely Isten szívéből ered.

559 A megtermékenyített nő öle megtelik ezzel a fénnyel, az Úr és az általa újonnan

alkotott lélek egyesülésének ragyogásával. És ha ők (a gyilkos nő és az abortuszt végző)

fogóval megfogják, és szétdarabolják ezt a gyereket, ó, hogy harcol ez az apró lény az

életéért!

560 Láttam, hogy megremegett és megborzongott az Úr, mikor ezek ezt a lelket a kezéből

kiszakították. Amikor egy ilyen babát megölnek, az olyan keservesen sír, hogy az egész

menny megremeg és reng. Az én esetemben, amikor megölettem a babámat, szívtépő

kiabálást hallottam, hangosat és erőset.

561 Hallottam, amint Jézus nyögött a kereszten, és láttam fájdalmát e miatt a lélek miatt,

és minden olyan lélek miatt, akit elhajtottak, és elvették tőle a jogot az élettől. Jézus

pillantása a kereszten tele volt fájdalommal, leírhatatlanul szenvedett. Aki ezt látná, biztos,

hogy soha többé nem végeztetne abortuszt. (Megszakítja az előadást, és újra sírni kezd.)

562 Kérdezem önöktől, hány abortuszt végeznek ezen a világon? Egy nap? Egy

hónapban? Le tudják mérni bűneink rettentő méreteit? A tömeggyilkosság mértékét, a

fájdalmat és szenvedést, amit az Istennek okozunk, neki, aki olyan kegyes hozzánk, és

szeret minket, mi pedig, mint szörnyetegek egyre csak bűnözünk.

563 És mindaz a fájdalom, amit saját magunknak is okozunk, és életünk gonoszsága, ami

minket is hatalmába kerít.

Az abortusz a legsúlyosabb bűn, ami minden bűnnél nagyobb

564 Minden alkalommal, amikor egy magzat, egy ártatlan gyermek vére kifolyik,

tűzáldozatot mutatunk be a Sátánnak, hatalma egyre jobban nő a Földön. Ez a lélek

kétségbeesetten segítségért kiabál, de senki nem tudja, vagy nem akarja meghallani! Még

egyszer megismétlem önöknek: ez érett, felnőtt lélek, ha nincs is kifejlődött teste, de minden

része már megvan. Mint az almamagban, minden benne van, hogy terebélyes fa legyen

belőle.

565 A testnek fejlődni és nőni kell, de a lélek már készen van. Ez a kiáltás, ami a fiatal

életből kitör, amikor megölik, megrázza az eget. A pokolban győzelmi ordítás tör ki, mint egy

futballmeccsen, amikor gólt rúgnak. A pokol olyan, mint egy stadion, óriási belátható

területen rengeteg démon, ördög és alördög van, akik diadalittasan ordítanak.

566 A démonok rám öntötték a gyermekem vérét, ami a lelkiismeretemben volt, és

azoknak a vérét, akiket arra bíztattam, hogy vétesse el a gyermekét. És az én világos

lelkem átláthatatlan sötétséggé vált. Miután elvétettem a gyermekemet, érzéketlen lettem a

bűnökre, valóban azt hittem, hogy nincsenek bűneim.

/Akit villámcsapás ért/

2010. júl. 17. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!