Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortuszra mikor lehet menni?

Abortuszra mikor lehet menni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 16:00
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
van ennek egy bizonyos határa? vagy minnél előbb annál könnyebb?
2008. szept. 29. 16:04
 2/28 anonim ***** válasza:
97%
Egy bizonyos idő után már nem is tudnád elvetetni.Na meg lelkileg könnyebb szerintem ha minél kevesebb ideig kell magadba hordanod!
2008. szept. 29. 16:31
 3/28 anonim ***** válasza:
55%

Egészséges terhességet a 12-ig hétig szakítanak meg.De ha nem akarod megtartani,jobb minél előbb elvetetni.

A lelki oldala meg...hát a gyilkosság az gyilkosság.

Nem hiszem,hogy egyszerű lenne feldolgozni,ha megöli az ember a gyerekét.

Szerintem gondold meg jól,hogy biztos az abortusz-e az egyetlen megoldás.

2008. szept. 29. 16:38
 4/28 anonim ***** válasza:
62%

Amikor én voltam, nekem még nagyon picike volt a baba, fizikailag egyáltalán nem volt megterhelő, semmit sem éreztem! :)

Azt láttam a szobában, minél később csinálták a beavatkozást, annál fájdalmasabb volt. Volt egy lány akinek 12 hetes volt a baba, ő volt a legrosszabb bőrben.

Úgyhogy ha más megoldás nincs, minél hamarabb annál jobb!

2008. szept. 29. 18:39
 5/28 anonim ***** válasza:
71%
meg abortusz előtt ne nézz ilyen abortuszról szóló filmeket.Meg legjobban teszed ha minél kevesebb embernek mondod el.
2008. szept. 29. 18:41
 6/28 anonim válasza:
42%
Én igazábol nem értek egyett ezekel a sírós nőkkel.Nekik jóhogy nagy trauma,elvesztenek egy játszótársat, meg lehet hogy az eséjt arra hogy eltartsa egy balek a seggüket.Én nem teszem tönkre 3 ember életét ha nem muszáj.Mai világba öngyilkosság gyereket szülni.És én nem vagyok cigány nem fogom az álam pénzén felnevelni a gyerekem.Majd ha felkészültem anyagilag és szellemileg akkor válalok gyereket,de addig ha már véletlenül összejött akkor abortusz.
2009. jan. 25. 19:46
 7/28 anonim ***** válasza:
47%
hát ilyen emberek is vannak
2009. jan. 27. 12:38
 8/28 anonim ***** válasza:
32%

Ha ezt amit a filmen látsz el tudod viselni!

http://www.youtube.com/watch?v=WmqlOi-LxYA&feature=related

Rettenetes hogy ezt csinálják az emberek!!!

2009. jan. 30. 13:51
 9/28 anonim ***** válasza:
67%

A videót linkelőknek: az egy második trimeszterben lévő terhesség megszakítása. Alapesetben 12 hétig veszik el a magzatot. Egy 23 hetes és egy 6-12 hetes magzat nem ugyanaz. AZ eljárás sem.

Előbb tájékozódjatok, aztán nyomassátok az okosságot!! Miért kell még nagyobb lelki terhet rakni a kérdezőkre, ill. az esetleges abortuszra váróknra? Nem elég nekik a maguk baja? Nem hiszem, hogy úri passzióból csinálnák.

Legközelebb inkább ne válaszoljatok!

2009. márc. 14. 00:17
 10/28 anonim ***** válasza:
30%

Utolsónak! Szégyeld magad!

Aki semmibe vesz egy emberi életet és aki így visszaél azzal hogy erősebb egy magzatnál. Tök mindegy hány hetes a baba, itt nem az a lényeg!!! Az hogy megölik az emberek saját önzőségből! És igen viseljen kimondhatatlan lelkiterhet az olyen ember, aki ezt megteszi.

Semmilyen nyomós ok nem lehet arra a helyzetre, hogy abortusz legyen a vége!!! Akit itt sajnálni lehet, az csak a baba! magzat--- mindegy hogy hívjuk ugyan az!

És mégegyszer mondom szégyeld magad!!!

2009. márc. 15. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!