Abortuszra mikor lehet menni?
Egészséges terhességet a 12-ig hétig szakítanak meg.De ha nem akarod megtartani,jobb minél előbb elvetetni.
A lelki oldala meg...hát a gyilkosság az gyilkosság.
Nem hiszem,hogy egyszerű lenne feldolgozni,ha megöli az ember a gyerekét.
Szerintem gondold meg jól,hogy biztos az abortusz-e az egyetlen megoldás.
Amikor én voltam, nekem még nagyon picike volt a baba, fizikailag egyáltalán nem volt megterhelő, semmit sem éreztem! :)
Azt láttam a szobában, minél később csinálták a beavatkozást, annál fájdalmasabb volt. Volt egy lány akinek 12 hetes volt a baba, ő volt a legrosszabb bőrben.
Úgyhogy ha más megoldás nincs, minél hamarabb annál jobb!
Ha ezt amit a filmen látsz el tudod viselni!
http://www.youtube.com/watch?v=WmqlOi-LxYA&feature=related
Rettenetes hogy ezt csinálják az emberek!!!
A videót linkelőknek: az egy második trimeszterben lévő terhesség megszakítása. Alapesetben 12 hétig veszik el a magzatot. Egy 23 hetes és egy 6-12 hetes magzat nem ugyanaz. AZ eljárás sem.
Előbb tájékozódjatok, aztán nyomassátok az okosságot!! Miért kell még nagyobb lelki terhet rakni a kérdezőkre, ill. az esetleges abortuszra váróknra? Nem elég nekik a maguk baja? Nem hiszem, hogy úri passzióból csinálnák.
Legközelebb inkább ne válaszoljatok!
Utolsónak! Szégyeld magad!
Aki semmibe vesz egy emberi életet és aki így visszaél azzal hogy erősebb egy magzatnál. Tök mindegy hány hetes a baba, itt nem az a lényeg!!! Az hogy megölik az emberek saját önzőségből! És igen viseljen kimondhatatlan lelkiterhet az olyen ember, aki ezt megteszi.
Semmilyen nyomós ok nem lehet arra a helyzetre, hogy abortusz legyen a vége!!! Akit itt sajnálni lehet, az csak a baba! magzat--- mindegy hogy hívjuk ugyan az!
És mégegyszer mondom szégyeld magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!