Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortuszra mikor lehet menni?

Abortuszra mikor lehet menni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 16:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
35%

De igenis lelki terhet kell rakni rájuk!

http://www.youtube.com/watch?v=UMe6-A9Hifo

Mosolyogva írogat itt, hogy jajdeszupi, milyen gyorsan túl lettem rajta meg picike volt még.

A nagy lóf...t.

Nem kell dugni, ha nem kell gyerek. Sajnálom, ha túl nyers vagyok,de nem lehet ezeket a lelkeket pátyolgatni, mikor gyilkosok.Mert azok.

És nem vagyok cigány(hogy csak úgy szaporodjak a nagyvilágba és állambácsi pénzén gyerekezzek), nem vagyok jómódú ( hogy könnyen beszéljek) és két gyermekem van.

2009. ápr. 23. 10:21
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
Miért te se dugtál addig amíg nem kellett a gyerek?????És hallottál olyanról,hogy kilyukad a gumi,meg fogamzásgátló mellett lesz valaki terhes.....Szánalmas...
2009. ápr. 23. 13:03
 13/28 anonim ***** válasza:
33%
A párommal szeretkeztem és mikor várandós lettem, megtartottam a babát ( fel sem merült más). És Te hallotál olyasmiről, hogy egyes védekezési módoknak van hibaszázalékuk? Bizonyára. Kombinálja ezeket az, aki nem akar gyereket.
2009. ápr. 23. 17:10
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Persze utolsó... szedjen fogamzásgátlót, használjon óvszert, hüvely tablettát egyszerre és inkább orálisan elégítse ki a párját normális szex helyett. Legjobb megoldás.
2009. ápr. 23. 17:30
 15/28 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, ki vagy és miért véded ennyire az abortuszt.

Pláne az ilyen h.p.csákat, akik elröhögcsélik az egészet. Őszintén szólva nekem ettől, az _ilyenektől_nyílik ki a bicska a zsebemben.

Viszont ne legyél már értetlen. Nyilván nem a 35 féle módszer kombinálásáról beszélek. De ha már kettőt használ valaki, az már biztosnak mondható. (tabletta+krém,vagy óvszer+kúp, bármi). Jahhhh... És ha megtörtént a baj, nem templomban kell imádkozni, h ne legyen baba, hanem elmenni egy esemény utáni tablettáért.

Ennyi.

Szerintem inkább az a szánalmas és sajnálatos, h a mai tinik úgy mennek be abortuszra,mint egy McDrive-ba.

2009. ápr. 24. 08:04
 16/28 anonim ***** válasza:
59%

Nem az abortuszt védem, hanem a kérdezőt! Könnyű névtelenül, arctalanul szájkaratézni! Így persze mindenki okos.

A kettő kombinációjából is lehet terhesség, nem tudom hallottad-e már orvostól, hogy 100%-ban akkor nem leszel terhes, ha nem élsz szexuális életet...

2009. ápr. 26. 11:47
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
"Mosolyogva írogat itt, hogy jajdeszupi, milyen gyorsan túl lettem rajta meg picike volt még. " --> mond már meg hol írja, mert én nem látom. Kicsit agyatokra ment már a téma, nem??
2009. ápr. 26. 11:48
 18/28 anonim ***** válasza:
51%

"még nagyon picike volt a baba, fizikailag egyáltalán nem volt megterhelő, semmit sem éreztem! :) "

Erre értettem.

Egyébként valóban az agyamra ment a téma, jobban mondva a témát félvállról vevők.

2009. ápr. 26. 17:00
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az a gáz hogy olyanok pofáznak az abortuszról nem a kérdésre válaszolva,akinek halvány lila fogalma sincs az egészről.....
2009. ápr. 27. 10:44
 20/28 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem elitélendő dolog mindenkinek joga van az élethez.
2009. jún. 4. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!