17 hetes terhes vagyok, és tegnap székletkor kis vér is távozott! Nem a hüvelyből, hanem a végbélből és alapból nem vérzik csak mikor nagydolgot végzek. ugye elmúlik?
Az aranyér kezelhető de sosem múlik el.A vérző aranyérről a dokinak is tudnia kell.
Kenőcs és kúp együttes használatát javaslom.
szoktam nyers dolgokat enni...répát,karalábét,krumplit...
akor lehet ettől van...
Szia nincs semmi baj! Nekem a babassagom legelejen jott elo, es jo par hetig szenvedtem tole, aztan elmult magatol, termeszetesen figyeltem arra, hogy mit eszem-iszom. Pl. a sargarepat, kavet szerintem ne eroltesd, mert szekletfogo hatasa van, amit viszont sokat egyel, tejtermekek, alma, kaposzta, rengeteg folyadek, sok mozgas.
Nekem most ket hete megint elojott, mert 17 orat autokaztam, es a sok ules nem tett jot neki. Kerdeztem a dokimat, hogy mit ajanl ra, de o semmi szert, kremet, gyogyszert nem javasolt, csak a helyes taplalkozast es a sok mozgast!
Remelem tudtam segiteni!
31 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!