Narancs223 kérdése:
1000 méhszáj 37hetesen,?
Figyelt kérdés
Voltam nstn ahol eléggé felugrott a görbém eree azt mondták hogy más már ilyenkor szül nem fáj? 100as is volt meg visszstérően egy pár!Picit fájt megnézett a doki és zárt vagyok.. valaki volt így? Nagy baba lesz riogatnak nagyon... meddig húzhatom még? 37hkm2016. júl. 22. 06:32
11/24 anonim válasza:
4es vagyok :) nekem is kisfiú van a pocakban :)
jó lenne ha kikívánkozna már, jövőhétre vagyok kiírva, ebben a melegben nem épp a végig húzást kívánom :D
12/24 A kérdező kommentje:
Átérzem én is :-) Nekem kislány lesz
2016. júl. 25. 12:10
13/24 A kérdező kommentje:
azóta valami valakinek ? :D
2016. aug. 2. 11:03
14/24 anonim válasza:
Sajnos semmi még :( Legutoljára ctg után a doki aki megvizsgált, azt mondta hogy C1000 a méhszájam, de szerintem rosszul vizsgált meg vagy valami, mert eddig C1110 volt másik dokinál. Reménykedtem a tegnapi hidegfrontban, de semmi :( Már nagyon kész vagyok, elegem van, nagyon mennék már szülni. De gondolom te is :) És te hogy vagy kérdező? Érzel valamit?
1-es voltam
15/24 A kérdező kommentje:
nekem nem írta rá múlthéten hogy hanyas a méhszájam annyit mondott h nyílik készül kifele a babóca holnap megyek amniószkópiára szóval ma beleadok mindent lépcsőzés takarítás :D de eddig meg se kottyan a babának el van bent :D ....... hát elhiszem hogy te is unod =( hanyas érettségű a lepényed?
2016. aug. 2. 12:23
17/24 A kérdező kommentje:
Értem , hát kitartást :-)
2016. aug. 2. 19:37
18/24 anonim válasza:
Miért akartok 36 és 37 hetesen megszülni? A baba jobban tudja, hogy mikor kell kibújjon.
19/24 anonim válasza:
ma voltam megint ctg-n, 1111 a méhszájam, és azt hiszem a nyákdugóm is elment, lehet még ma meglesz a baba :)
1-es voltam.
20/24 A kérdező kommentje:
Neked lett baba 1es?
2016. aug. 8. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!