36-37hetesen milyen "méhszáj értékeitek" voltak?
3000-es. Tehát teljesen zárt méhszáj. A kiírt dátum előtt három nappal indult be a szülés, a magzatvíz folyt el. A kórházba érve megvizsgáltak és a méhszáj volt két ujjnyira rövidülve, de még zárt voltam. Fájások sem voltak. Egy órával később mindenféle rásegítés nélkül beindultak és három óra vajúdás után már teljesen nyitott voltam, gátvédelemmel született meg a közel négy kg-os fiam.
És első baba.
Úgyhogy ha azért kérdezed, mert a szülés várható időpontjára szeretnél következtetést vonni, akkor ebből szerintem nem lehet kiindulni, ugyanis a barátnőm a 29. héten visszatartáson volt, mert 1200-as volt a méhszája akkor, ennek ellenére két héttel túlhordta a babáját és a szülése hosszúra sikeredett, nehezen tágult.
Második válaszolónak!Nem a szülés kalkulálása miatt kérdezem,mert minden terhesség más.Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek hogyan alakult.Nekem 1000 értéket írt a doki a kis könyvembe.
Várom a további válaszokat :-)
2100, de nekem már a 26 héttől ennyi,
37 hetes kismama:)
Nekem a 39. héten cx:2220 volt. több mint 2 héttel túlhordtam, és amikor a kórházba megvizsgáltak a szülésem napján, akkor is 2centire voltam nyitva.
Jah és ki tudja hogy mióta volt nyitott a méhszájam?!?!
3000 még a szülés előtt 2 nappal is teljesen zárt voltam.
39.héten szültem
Szia!
Nekem 30 hetesen volt 1111.
36 hetesen 1222.
És még nem szültem meg....
37+5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!