38 hetesen pici barnázásra keltem reggel. Tágulásos vérzés lehet? Az milyen, kinél, hogy zajlott, ha volt ilyen?
Szerintem a nyákdugód volt.
Pici barnás vérzés volt nekem.
Darabok is voltak olyan takonyos.
De az nem jelenti hogy biztos szülni fogsz!
Bár nekem az lett a vége!
Inkább figyelj mostmár a higiéniára.
Ne fürödj meg ilyenek mert lehet elkezdtél kinyilni!
38+5naposan péntek reggel elment a nyáknyugó szombat hajnalban tágulásos vérzés (rettentő sok vér volt)szóval azt észre vennéd mert nem csak picike vérzezetés van..és vasárnap hajnalban megszületett a gyönyörű fiam
Könnyű szülést kívánok és sok egészséget!!!!!!😊
Nekem a 2. Szulesem elott mar kB egy hettel volt tagulasos verzesem. Az elsonel a szules napjan volt csak.
A 2. Nal komoly joslok is tarsultak hozza. Ahogy te is irtad, barnas ver, keves, inkabb csak a wc papiron latszik.
Igy, egy het verezgetes utan, 3 cm-re voltam kitagulva, mire tenylegesen beindult a szules.
Szoval ebbol neked akar mar ma is lehet baba, de akar meg egy hetig is huzhatod, verezgetve.
Nekem azt mondta a dokim, h amig nem elenk szinu es nem nagy mennyisegu, addig nem kell aggodni, csak tagulok.
Konnyu szulest kivanok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!