Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen pici barnázásra...

38 hetesen pici barnázásra keltem reggel. Tágulásos vérzés lehet? Az milyen, kinél, hogy zajlott, ha volt ilyen?

Figyelt kérdés
Kb 50Ft-os nagyságú kis barna paca volt a tiszt.betéten.Már kb egy hete vannak jóslóim, hasszúrka, menses szerű hasfájdalom(görcs nélkül), derekam leszakad stb...
2016. júl. 22. 06:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az igen. Nekem volt ... 1 délután pecsételgettem. Aztan egyre jobban,éreztem fajásokat de nem voltak rendszeresek. Viszont a pecsételgetés miatt bementem a kórhazba. Akkor 4ujjnyira voltam kitágulva már. Azt mondták tágulási vérzés ne izguljak....én már akkor ott maradtam a szülőszobán :)
2016. júl. 22. 06:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Második szülésemnél volt, egy-két hétig szülés előtt barnás-pirosas pecsételgetés.
2016. júl. 22. 06:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a nyákdugód volt.

Pici barnás vérzés volt nekem.

Darabok is voltak olyan takonyos.

De az nem jelenti hogy biztos szülni fogsz!

Bár nekem az lett a vége!

Inkább figyelj mostmár a higiéniára.

Ne fürödj meg ilyenek mert lehet elkezdtél kinyilni!

2016. júl. 22. 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:
39+4 hetesen volt nekem, eleinte hirtelen kocsonyás nagy adag valami (gondolom nyákdugó) majd csak törlésnél barna foltok majd folyamatos enyhe barnázás. Paramami vagyok megnézettem magam. Mivel városi vagyok ahol van a kórház elengedtek, hogy menjek vissza rendszeres fájásokkal mert akkor még csak 10-20 percenként voltak enyhék. Majd hajnalban mentem vissza. Egyébként 35 hetes koromtól C2111 volt a méhszáj és 34 hetes koromtól mindennapos jóslók miatt azért pihentem is egy pár hétig, de sokat csak nem jelentettek.
2016. júl. 22. 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet a nyákdugó?
2016. júl. 22. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:

38+5naposan péntek reggel elment a nyáknyugó szombat hajnalban tágulásos vérzés (rettentő sok vér volt)szóval azt észre vennéd mert nem csak picike vérzezetés van..és vasárnap hajnalban megszületett a gyönyörű fiam

Könnyű szülést kívánok és sok egészséget!!!!!!😊

2016. júl. 22. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 2. Szulesem elott mar kB egy hettel volt tagulasos verzesem. Az elsonel a szules napjan volt csak.

A 2. Nal komoly joslok is tarsultak hozza. Ahogy te is irtad, barnas ver, keves, inkabb csak a wc papiron latszik.

Igy, egy het verezgetes utan, 3 cm-re voltam kitagulva, mire tenylegesen beindult a szules.

Szoval ebbol neked akar mar ma is lehet baba, de akar meg egy hetig is huzhatod, verezgetve.

Nekem azt mondta a dokim, h amig nem elenk szinu es nem nagy mennyisegu, addig nem kell aggodni, csak tagulok.

Konnyu szulest kivanok! :-)

2016. júl. 22. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!