Reggel megyek orvoshoz. Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
amikor wc-n voltam picit veres volt a papir, a babak szerintem jol vanak egyfolytaban mozognak. vettem be magneziumot es fekszem2013. jan. 13. 21:19
1/12 anonim válasza:
Én azért azonnal mennék az orvoshoz...!
2/12 anonim válasza:
Én is elmennék az ügyeletre még most
3/12 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Ha mozognak az jó, de én is bemennék megnézetni.
5/12 anonim válasza:
28 hetes terhes voltam mikor 1 csepp vér volt a wc papíron. Egyből rohantam az ügyeletre...hála Istennek minden rendbe volt. Szerintem ne várj 1 percet sem, irány az ügyelet!
6/12 anonim válasza:
Vérzéssel azonnal kórházba kell menni.
7/12 anonim válasza:
Azzonal lehet vissza kel tartani a baát vagy egy kis infuzió kel nekik :) DE ne aggodj ha mégsem mész be az nem jó de legalább pihenj és pihenj és pohenj reggelig.
8/12 anonim válasza:
Azonnal ügyelet, ne várj reggelig!!
9/12 anonim válasza:
Tuti nincs baj, de az ügyeletre benéznék.
10/12 anonim válasza:
én 2x véreztem.
először méhlepény leválásom volt, akkor elöntött a vér. szerencsére nem szakadt le az egész, azonnal bementünk és mindketten túléltük :)
másodjára picit véreztem csak, akkor is azonnal bementünk, akkor visszatzartáson bent maradtam mert tágulásos vérzésem volt, a ctg kiakadt... :)
szerintem nagy butaságot csinálsz ha reggel mész orvoshoz, a kórházba menj be, a szülészetre!!! MOST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!