Ha az előző hidegfront majdnem meghozta a babát, akkor számíthatok arra, hogy a következő tényleg meghozza?
A legutolsó hidegfrontnál 35 hetes voltam, akkor a dokim azt mondta, hogy vegyek be sok magnéziumot és egy forró fürdőt hátha elmúlnak a fájások. Bevettem és csökkentek, de azóta is minden nap görcsölök. 2 hete még C2100 volt, hétfőn viszont már C1110 volt a méhszájam. Azt mondta a doki, hogy mostmár akárhogy görcsölök, ne vegyek be magnéziumot, "hiszen szülni akarunk, vagy nem?"
Szerintetek a vasárnapi hidegfront meghozhatja a babát?
36hkm
Szerintem nem. Ha ez így működne, nem lenne túlhordás, indítás. Az enyémekkel is görcsölgettem minden hidegfrontnál, aztán végül szintén hidegfrontnál, de a 38., és a 39. héten születtek, időben.
36 hetesen nem kell még annyira sietni.
Folyt.
Inkább a többi jelnek van jelentősége, méhszáj, fájások, stb. Ha ezek megvannak, a hidegfront rásegíthet, de önmagában nem ér semmit. Nekem zárt méhszájjal indult mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!