Nektek hogyan alakult a hízás? Mire számíthatok még?
Nem az első terhességem, de nem emlékszem már.
30. héten járok.
A kiskönyvben az első mérésnél 71 kg voltam a 9. hétnél.
(69 körül lehettem, mikor terhes lettem.)
Most 80 kg vagyok, kb 6 hete ennyi a súlyom.
(1900-2000 kcal körül eszek egy nap. Az elején nem figyeltem.)
Utolsó 10 hétben ha továbbra is ennyit eszek, mennyi jöhet még fel?
Fiamnál 14kgt híztam,és -10kilóval jöttem ki a kórházból,a kezdősúlyom 65kg volt a 174cmhez.
Most egyelőre 4kgt híztam 34 hetes vagyok,majd kiderül mennyi lesz a végére,most 70kgval kezdtem, mindkét alkalommal normális volt a súlyom,nem voltam se husis,se gebe,sportoltam.
Nekem teljesen egyenletesen jöttek a kilók (57 kilóval indultam):
12. hétig semmi, aztán a 20. hétig 3 kg, a 25. hétre plusz még 2 kg, 35. hétre összesen lett 8 kg, aztán összesen 10 kg jött fel (az utolsó 2-3 hétben nálam megállt a hízás, nem vizesedtem). Egy hónappal a szülés után nem volt rajtam egy gramm sem. A szoptatás alatt még pluszban ledobtam 3-4 kg-t.
Ikrekkel voltam varandos. 57kg az eredeti sulyom, es 17 kg-ot hiztam a terhesseg alatt, ami kb 3 honap alatt le is ment teljesen a szules utan.
Nem figyeltem arra, h hogyan eszem, viszont a testem soha nem kivanta az egeszsegtelen eteleket, ami eleg erdekes. Alapbol edesszaju vagyok, de terhesseg alatt nem kivantam az edesseget. egeszseges, rostos eteleket ettem, sok gyumolcsot, m a folyadekot nagyon kivantam.
Első terhesség: 49-50 kilóval kezdtem.
35 hetes vagyok- 55 kilónál járok, ebből több, mint 2,5 kg a baba.
Egy hete egyre kevesebbet eszek, nem kívánok már úgy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!