Friss próbálkozók vagyunk a párommal. A folsavon kívül van még valami vitamin ami segíthet, hogy könnyebben összejöjjön a babó?
Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 11:09
2/8 anonim válasza:
Szia. Nyugodtan elkezdhetsz szedni valamilyen terhesvitamint, pl. Gravidát vagy Elevitet. Nagyon sokféle van már ezekből. Sok szerencsét!
4/8 anonim válasza:
Szia! Nekem azt mondták, hogy ha szedsz is bármilyen terhesvitamint, attól nem fogsz könnyebben teherbe esni, DE én szerintem ez nem igaz. Én május végétől szedtem a Gravidát (azért ezt, mert pl. az Elevittel szemben ebben van jód is), és aug-ban próbálkoztunk először, és sikerült! Ráadásul hátrahajló méhem van! Én éreztem, hogy erősödik a szervezetem. Szerintem mindegy, hogy Gravida, Elevit, Femibion, vagy akármi más, de az tuti, hogy egy kicsit fel kell tölteni a szervezetet előtte, a terhesség alatt meg már mindenképp szükség van rá. Amúgy még ajánlják a plussz folsavat is.
5/8 anonim válasza:
Az E vitamin erősiti a megtapadást, a dokim ezt plussz folsavat javasolt az első 12.hétig utána jöhet egy komplett terhesvitamin,9 hetes kismami.
Sok sikert!
6/8 anonim válasza:
Én a vitaminokon felül javaslom: kevés stressz, ne hajszold túl magadat, sok mozgás, kirándulás, félidőtájt próbálkozás, utána pedig már óvatosan a szerelmeskedéssel.
Nekünk ez bevált - elsőre.
25. hetes kismama
7/8 anonim válasza:
Igen, én pl a Gravidát szedtem, mert abba van jód is (az elevitbe nincs) és még ittam mellé cickafark és palástfű teát. Összekevertem a kettőt és napi 1 csészével ittam tisztán. Nekünk másodikra bejött a baby, szerintem nagyrészt a teának köszönhető. Mármint csak a második próba előtt kezdtem el inni a teát és egyből bejött.
Mielőbbi babásodást kívánok, 7 hetes kismami
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hasznosítom a tanácsokat! Hogy értetted, hogy félidő után óvatosan az együttléttel?
2008. szept. 29. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!