Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti hányadik hétben...

Kismamák ti hányadik hétben jártok? Mikorra tervezitek a várárolgatást?

Figyelt kérdés
Én 14+3napos vagyok olyan sok szép dolgot talájtam már,január 13 ra vagyok ki írva,más ugy vásárolgatnék,de még korai ugye?

2016. júl. 20. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szombaton leszek 16 hetes. 20.-26. Hétnél hamarabb nem.
2016. júl. 21. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:
37.hét,megvan minden,apróságokat nem olyan rég szereztem be mint mellbimbókrém,popsitörlő stb többit 6.-7.hónaptól kb (babakocsi ágy volt,2.baba)
2016. júl. 21. 18:16
 13/13 A kérdező kommentje:
A babonában én sem hiszek szerintem nem azon múlik hogy ez a kisbaba velünk marad e mert megveszek most egy babakocsit, én is ugy döntöttem megvárom a 19hetes uht addig csak nézegelődök :) hol mi mennyibe kerül.Gratulálok mindegyikőtöknek a babához és boldog babavárást kívanok :)
2016. júl. 22. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!