Apás szülés vagy sem-kismamák hogyan tervezitek?
Én apás szülést terveztem de apuka nem így nem lett az, de a folyosón várt míg megszülettek.
2 kisfiú anyukája
én anyukámmal megyek szülni, párom nem bírja sajnos, pedig jobb lenne, ha ő lenne bent velem :)
bár most fűzögetem, hogy addig legyen velem bent, amíg nem kell tolnom. remélem sikerül meggyőznöm, de ha nem akkor sem sértődök meg :)
Köszönöm a válaszokat!És várom a továbbiakat:)
Pont most beszélgettünk erről a barátnőmmel,én 21 hetes vagyok,ő 32 hetes.
Ők apás szülést terveznek,mi nem:)
Számomra Apás egyértelműen :)
Igaz én már túl vagyok rajta, és császárom volt, de úgy gondolom hogy Apa nélkül nem bírtam volna ki, mert én rettenetesen féltem a műtéttől. :)
Nálunk sem én,sem ő nem vágyik rá:)
Én világéletemben(még gyerekként) is jobban szerettem az ügyeimet,különösen,az "orvososokat" egyedül intézni,valahogy akkor érzem magamat a legjobban.
Én inkább azt tartom nagyon furcsának,hogy sok kórházban a kisbabát az apa csak üvegfalon keresztül láthatja.Furcsa,hogy apás szülés pártiak majd szépen elzavarják 4-5 napig..Nekünk az volt a fontos szempont a kórház választásnál,hogy utána,mikor már hárman vagyunk,együtt tudjunk lenni
Apás lesz - én így szeretném. Tőle majd tudok segítséget kérni, meg megnyugtat hogy ott lesz mellettem.
31h km
Apás volt mindkettő, a harmadik is az lesz. Nekem fontos volt, hogy ott van, leírhatatlanul sokat segített a puszta jelenléte is.
Szerintem mindenképp jó, ha ott van valaki, akit szeretsz, akiben bízol, hogy legalább kicsit elterelje a figyelmed. A vajúdás a fájások alatt lefoglal, de közöttük tulajdonképp akár unalmasnak is mondható. Gyorsabban megy az idő egy beszélgetőtárssal, és a fájások alatt is jó érzés, ha van kire támaszkodni fizikailag és lelkileg is. Nekem legalábbis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!