Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ayukák, kire hogyan jott a...

Ayukák, kire hogyan jott a szulés? Volt valami elojele, vagy csak hirtelen beindult? Tegnap volt a terminem, de nemérzek semmit:- (

Figyelt kérdés
Tegnapra voltam kiírva de még mindig smemi jele h szulni akarnék, a babámat 4200gramra becslték, és félek h tulnagy baba lesz és nemfogom tudni megszulni...3napja olyan véreskés nyálkás cuccot torolok ki reggelenként, deazonkivul semmi...mit csináljak?...nálatok hogy indult be szulés?

2012. okt. 26. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Két hét jóslózás, aztán nyákdugó (az a nyálkás, az...) elment, három nap múlva állok a kályha mellett, és mondogatom: a fene, kérlek, indulj el, nem akarlak túlhordani (termin napja), és placcs, semmi fájás, csak elöntött a víz. Fájások már a kórházba érés után jöttek, fél órával a placcs után. Lehet, nem jön be, de szuggeráld a hasad, nekem bejött.
2012. okt. 26. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmi előjele nem volt. Terminus betöltés napján mentem pont ctg-re, max. a negyedéig ment fel, de az se sokszor....

Rá 2 napra éjfélkor jóslókra ébredtem, de ezek már voltak korábban is, és fél óra múlva elmúltak. Csak akkor valahogy erősebbek, vagy másabbak voltak...felkeltem-lefeküdtem-felkeltem- eltelt vagy 1 óra, és még mindig voltak....Na, akkor már felkelt az uram is, h "na, na megyünk??" Mondom még nem tudom, 3 fájást megvárok még, ha utána is lesz még, megyünk. Hát nem múlt el, úgyhogy mentünk ....:)

Bent a kórházba megviszgált a doki, de mondta semmit nem tágultam, ugyanúgy csak 1 ujjnyira vagyok nyitva, de mivel már betöltöttem a terminust, megfigyelésre maradnom kell 2 óra, utána megyek az osztályra. Csak nekem az volt a furcsa, h ezek a fájások kezdtek rendszereződni, és egyre erősebbek voltak...Na, rátettek ctg-re, megfigyelés. Fél óra múlva jött a szülésznő megnézni a méhszájam. Azt mondta, h itt szülés lesz ma 100%, mert 2 ujjnyira már kitágultam, és erősödnek a fájásaim a ctg "szerint " is. Így tényleg 3 óra múlva már ott tarthattam a babám a kezeimben :)

2012. okt. 26. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyiknél sem volt jóslóm,vagy ilyesmi.

Első 37+2 héten született,így visszagondolva előző este egyszer hánytam,ez előjel lehetett.Reggel elfolyt a magzatvíz, fájás gyengeségmiatt nem tágultam,ezért kaptam 15 óra körül oxit, 17 órára meglett a kislányunk.A kisfiúnknál meg talán az lehetett előjel,hogy szülés előtt két nappal iszonyatosan bedagadt a kezem.Kiírt előtt 1 nappal arra ébredtem,hogy folyik valami,na bementünk a kórházba megvizsgálatak,épp volt a buroksapka.Azt mondták valószínű,hogy felül repedt meg a burok,felküldtek uh-ra,megnézték nagyon kevés volt a magzatvíz.De azt mondták ez normális a terhesség végén,mégis bent tartottam,mert másnapra voltam kiírva.Éjjel 1:07 -kor éreztem az első fájást,jött 4db 10 perces,beállt 6 percesre,fél 3-kor átsétáltam a szülőszobára 05:05 -kor meglett a kisfiam.Így összeségében nem nagyon volt előjel,legalábbis akkor nem gondoltam annak.

2012. okt. 26. 12:20
 4/9 anonim válasza:
Kiírt idő előtt pont egy héttel kedden este elment a nyákdugó, vasárnap este 11-kor elfolyt a magzatvíz. Hajnali 3,10-kor megszületett a fiam, aki most 5 éves
2012. okt. 26. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy biztos túl fogom hordani, mert teljesen zárt vagyok. Aztán két nap múlva éjszaka hasmenésre és azonnali 3-5 perces fájásokra ébredtem, minden előjel nélkül. Kiírt előtt egy nappal született a kisfiam.
2012. okt. 26. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Bementünk ctg-re, ahonnan hazaküldtek, hogy itt tuti nem lesz szülés. Ez volt délután 5-kor. Hazamentünk, lefeküdtünk aludni, hajnal 2-kor minden előjel nélkül elfolyt a magzatvíz.Bementünk a kórházba, nem voltam kitágulva egyáltalán, aztán megint jött egy kis magzatvíz aminek nem volt jó a színe, ezért betoltak a műtőbe és császármetszéssel meglett az én gyönyörűséges kislányom, aki már 3.5 éves. Jövő héten programozott császárral pedig megszületik a kisfiam is.
2012. okt. 26. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
A szülés napján délben még semmi nem volt a ctg-n, a doki megvizsgált és zárt volt a mehszaj. hazamentem. kettőkor elkezdődtek az enyhe fájások, 7re mentünk be a kórházba 6-8 percesekkel. Bő 3 ujjnyira nyitva voltam (a veres nyákos folyás nekem is volt, szülésznő szerint az tagulasi vérzés). 22:25-kor megszületett a kislányom. Ja és bőven 4 kiló felettiek mondták az uh-n és 3400 grammal született.
2012. okt. 26. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
38.héten mindenféle előjel nélkül (vagy lehet h volt,de nem tűnt fel, mert kb 30.héttől sokat keményedtem, görcsölgettem, már megszoktam), egyszer csak jött egy nagyobb görcs, felálltam hogy kimasszírozzam, erre hirtelen jött egy adag magzatvíz, zuhany, dokit hívtuk hogy bepisiltem vagy ez a magzatvíz, azt mondta h ha továbbra is jön, ez bizony magzatvíz, kórházba be és 2 óra múlva megcsászároztak, mert faros volt és nagyon gyors ütemben tágultam, félő volt hogy kiindul lábbal lefelé.
2012. okt. 26. 13:12
 9/9 A kérdező kommentje:
NAgyon szépen koszonoma válaszokat, nemszámitottam rá h ennyien írtok,de nagyon nagyon orulok neki, akkor kicsit megnyugodhatoka sulyával is meg a terminnel is kapcsolatban...egyépként 3és fél centire nyitva vagyok...az átlátszos folyás majdnemhogy állando,de nemhinném h magzatvíz, mert nyálkás...és reggelente meg véres...Nagyon remélem h meglesz már mielobb a kisfiam, mert már mindennél jobban várom...mégegyszer nagyon szépen kszonom a válaszokat nektek,rendesek vagytok...még annyi, a véres nyálkás cucctol nemkell megijednem ugye?
2012. okt. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!