Kismamák ti hányadik hétben jártok? Mikorra tervezitek a várárolgatást?
15 hetes 3 napos kismama vagyok. Mi pont ma szerettünk volna a férjemmel venni a babánknak rugdalózót uniszex színben mivel még a nemét nem tudjuk sajnos de nem találtunk megfelelőt.
Itt nem sok a választék ahol lakunk, tescoba se volt semmi úgyhogy majd legközelebb.
Nem korai vásárolgatni, pár apróságot nyugodtan lehet venni neki, a nagyobb dolgokat meg még ráér.
Második vagyok
Mi is kapunk babaruhákat de attól még mi is szeretnénk venni újat is ami nekünk megtetszik amit mi választunk ki! Én nem bírnám ki hogy én ne vehessek neki, a saját anyukája! :)
30 hetes kismama vagyok, második baba lesz! :) Ellentétes neműek, szóval mindent cserélek szinte (babakocsi meg kiságy ilyesmik, természetesen semleges színűek). :)
Természetesen már sok dolgot vettem! Épp azon gondolkozom, hogy a jövő heti nyaralás után nekiállok kimosni meg vasalni a holmikat :)
En 23hetes vagyok eddig babakocsit legzesfigyelot mellszivot vettunk butorokat kisagyat kapni fogunk.. minden honapban veszunk valami dragabb dolgot, hogy ne egybe kelljen majd megvennunk talan igy annyira nem faj a penztarcanknak, masreszt azert kezdtunk el venni dolgokat mert epp akkor talaltam olyan aron ami 2-3x annyiba kerulne kesobb.. :)
Boldog babavarast!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!