Mennyi lenne a legkisebb korkülönbség a babák között amit vállalnátok?
Persze, hogy lenne beleszólásuk. Sőt, megszavaztatnám, hogy milyen pózban csináljuk, és kettőt meg is kérnék, hogy nézzék és adjanak tanácsot, hogy úgy jó lesz-e. A neveket pedig postán kérném, kártyán, hogy csoportosítani tudjuk. Ha megszületett, akkor pedig hetente körbeadnánk, hisz mindenki közös munkája, hogy a világra jött...
Szerinted?
Szerintem ez csak rád és a férjedre/párodra tartozik.
Én semmibe nem hagytam beleszólást!
Egyetlen rokon érdekelt, a férjem. Kicsit több, mint 4 év van a gyerekeink között.
3 év alatt semmiképp nem szerettünk volna újra gyereket.
Első nagyon humoros ,de tényleg!
A mi családunk olyan hogy azsem tetszett nekik hogy az első babánk házasságkötés nélkül született és azóta sem házasodtunk össze mi úgy vagyunk ezzel hogy a szerelmünk kössön össze ne egy papír de ők nekik ezsem tetszik ..úgy nézki hogy jön a második babó az első babám most töltötte a 14.hónapot azt mondják hogy minek nekem két gyerek mikor az elsőben sem segít a párom ..dolgozik 12órában van hogy +munkát vállal csak hogy ne szenvedjünk semmibe hiányt ha itthon van vigyáz játszik a fiúnkal altati puszilgassa együtt tvznek stb.nemtudom ennél miért akarnak többet a szüleim
Szóval ők nagyon ellenzik ezt a baba témát és elég nagynyomást tesznek rám ezzel..sőt még bátyám is bele szól ami az i.re pontot tesz ez még jobban idegesít..
A rokonokat magasrol lesz@*nam, h mit gondolnak. Azt meg plane nem engednem, h egy ilyen meghitt es intim dontesbe beleszoljanak. En sem mondom meg nekik, h mikor vallaljanak gyereket, m nem erzem ugy, h ehhez kozom lenne.
Egyebkent nem volt valasztasom, m ikreim vannak, igy 1 perc korkulonbseg van kozottuk. Eredetileg mindig is ugy terveztem, h nagyobb korkulonbseg legyen a gyerekeim kozott, kb 4-5 ev. Az ocsem es koztem 4 ev van es pont idealis szerintem.
Az enyémek között 17 hónap van.
Az orvosom azt javasolta, 6 hónappal a szülés után kellene próbálkozni leghamarabb, merta rákszűrést előtte fontosnak tartja. Megfogadtam, de 3 hónap alatt érkezett a tesó így.
Ebből tapasztalva 12 hónapos korkülönbséget simán vállalnék mostmár, mert nem könnyű a kis különbséggel, de a 26 hónap sem egyszerű. Kevesebb sztem jobb.
Orvosilag meg akkor ez a 15 hónap a minimális.
Rokonok? Teljesen külö életet élünk, a nagyszülők örülnek az unokáiknak, de ha nem így lenne, akkor max kevesebbet találkoznánk. Senki véleménye nem nagyon érdekel, csak ha tényleg érdemi. A gyerekvállalásba két önálló ember esetében kb. senkinek nincs beleszólása. Nyilván aki vállal tesót, felméri, hogy mire, de a korkülönbséghez köze nincs a rokonoknak.
Csaszar miatt 1-2ev.
Ha nem lenne csaszar akkor 1ev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!