A kislányom jelenleg 9 hónapos és úgy néz ki, jön a testvére, ami azt jelenti, hogy 18 hónapos lesz a pici születésekor. Abban a korban még fogja használni a babakocsit?
18 hónap van a kettő között.
Van olyan gyerek, aki már 1 éves kora óta nem marad meg a babakocsiban és szépen jön az anyukája mellett - na ez nem az enyém volt. Testvérfellépőt nem használtunk, a barátnőmnek volt, de lilára rugdosta a sípcsontját és ahol laktak a járdaszegély miatt kényelmetlen volt - de hallottam olyanról, akinek meg bevált.
Én a nagy babakocsi elejébe be tudtam ültetni a nagyobbat és mögötte elfért a kicsi amikor megszületett. Aztán amikor a kicsi már ülhetett, akkor a kocsi alján lévő fém keresztrúdra tettünk egy fellépőt (tehát nem azt, amit a babakocsi után kell tenni), és azon állt a nagyobb.
Aztán amikor előkerült a sportbabakocsi, akkor vittem kendőt és valamelyik gyereket a hátamra kötöttem. A kendőt azért szerettem, mert a hátamon a nagyobbat is tudtam vinni ha elfáradt akár 3 évesen is. Sőt így nekem könnyebb volt villamosra-buszra szállni, mert a nagyobb súlyt én jobban bírtam a hátamon, a kicsit meg könnyen emeltem a sportbabakocsiban.
Szóval függ majd a gyerektől, hogy mennyire lesz babakocsis, tőled, hogy szereted-e a kendőt, beválik-e a fellépő, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!