A kislányom jelenleg 9 hónapos és úgy néz ki, jön a testvére, ami azt jelenti, hogy 18 hónapos lesz a pici születésekor. Abban a korban még fogja használni a babakocsit?
Még két angyali babával se könnyű. Kettőt összekészíteni úgy, hogy télen te is felöltözz még akkor is nagy mutatvány, ha nincsen cirkusz. Nekem inkább az okozott gondot, hogy mire kialakult egy napirendünk és délben aludt egyszerre mind a kettő (a pici 3x nappal a nagy egyszer és a délit úgy hangoltam össze hogy én is lefeküdtem), akkor hirtelen a kicsi már csak kétszer aludt és nem tudtam a nagy napirendjével összeegyeztetni. Aztán ilyen kicsiknél sokszor előfordul a durvább testvérféltékenység és pillanatok alatt az addig angyalka nagytesó papuccsal verheti a kicsit minden előzmény nélkül amint elmentél vécére.... vagy lehet, hogy semmi testvérféltékenység nem lesz. Nem minden a nevelés kérdése, ezt főleg az egygyerekes mázlista anyukák szokták hinni.
Úgyhogy az, hogy nehéz lesz vagy simán megy minden az nagyban függ attól, hogy milyen a két gyerek karaktere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!