Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kislányom jelenleg 9 hónapos...

Gnézsu kérdése:

A kislányom jelenleg 9 hónapos és úgy néz ki, jön a testvére, ami azt jelenti, hogy 18 hónapos lesz a pici születésekor. Abban a korban még fogja használni a babakocsit?

Figyelt kérdés
Nem tudjuk, hogy a picit vigyem majd kendőben magamon, vagy a "nagy" már babakocsi nélkül megy, és a picinek kell a babakocsi. Aki volt hasonló helyzetben, kis korkülönbséggel, megköszönném, ha adna pár tanácsot :)

#babakocsi #testvér #kis korkülönbség #gyorsan testvér #18 hó korkülönbség
2015. aug. 31. 22:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat. Igazából mindenki nagyon rémisztget, hogy iszonyú nehéz időszak vár rám. Valóban ennyire megterhelő a kis korkulönbség. Emma elég nehéz baba, akaratos is és igényli, hogy minden egyes percemet vele töltsem. Korábban nem tudta megemeszteni a tejfehérjét, így 5 hónapos koráig egész nap sírt, mire végre egy gasztroenterológus kiderítette a baj forrását. Kapott spec. tápszert, másnaptól mosolygott egész nap. Szóval ha a picivel nem lesznek ilyen nehézségek, csak reménykedem, hogy nem lesz olyan iszonyú, amilyennek mondják pl. itt a játszótéren nekem
2015. szept. 1. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Még két angyali babával se könnyű. Kettőt összekészíteni úgy, hogy télen te is felöltözz még akkor is nagy mutatvány, ha nincsen cirkusz. Nekem inkább az okozott gondot, hogy mire kialakult egy napirendünk és délben aludt egyszerre mind a kettő (a pici 3x nappal a nagy egyszer és a délit úgy hangoltam össze hogy én is lefeküdtem), akkor hirtelen a kicsi már csak kétszer aludt és nem tudtam a nagy napirendjével összeegyeztetni. Aztán ilyen kicsiknél sokszor előfordul a durvább testvérféltékenység és pillanatok alatt az addig angyalka nagytesó papuccsal verheti a kicsit minden előzmény nélkül amint elmentél vécére.... vagy lehet, hogy semmi testvérféltékenység nem lesz. Nem minden a nevelés kérdése, ezt főleg az egygyerekes mázlista anyukák szokták hinni.

Úgyhogy az, hogy nehéz lesz vagy simán megy minden az nagyban függ attól, hogy milyen a két gyerek karaktere.

2015. szept. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!