Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36. hét után hogy éreztétek...

36. hét után hogy éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

Minden rendben van, nem is aggódom, csak eddig könnyedén viseltem a terhességet apró dolgokat leszámítva, most meg állandóan zsibbad kezem lábam, nehéznek érzem a hasam, húzódik lefele, nem merek elmenni leszervezett programokra, távolabbi rokon látogatásra. Leginkább a hasfeszülés, hasfájás új. Nem keményedés ez, sem jóslófájás, néha van csak napi 2-5 hasszúrka ami szintén új.

Tehát szülésig ez lesz, akár még 4 hétig is? ez akkor nem a szülés előtti napokban van közvetlen?

2016. júl. 18. 08:35
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem, még ennél is rosszabb lesz a vége :P

Még csak ilyenkor kezd romlani a helyzet :)

2 héttel szülés(ek) előtt emlékszem, hogy féloldalasan feküdtem, felületesen pihegtem és úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek. Mindenem puffadt, végére vizesedtem is kicsit, fújtattam, ha menni kellett, fájt a derekam, zsibbadt a lábam egész nap. Felejthetetlen időszak ;)

2016. júl. 18. 08:47
 2/10 anonim válasza:
Nekem a zsibbadás a 34. Héttől volt. A többi nekem szülés előtt egy héttel. mondjuk nekem ikreim voltak, azért húzódott a hasam, ha ikreid lesznek valószínűleg azért húzódik a hasad mert azért 2 baba nehéz.
2016. júl. 18. 08:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem ikrek.

Eddig csak éjszaka zsibbadtam, most tudok minden pózban, a nap

2016. júl. 18. 08:59
 4/10 A kérdező kommentje:

A nap bármely szakában, séta közben is.

Kimozdulni, meg azért nem merek, mert egyre nehezebben viselem, múltkor már csak arra koncentráltam, hogy szülés nélkül érjek haza, annyi bajom volt. Hívnak a rokonok, sok szabin van, de 1-2 órás vonatútra vannak, már nagy távolságnak érzem. Van aki szerint csak túlspirázom, simán mehetnék.

2016. júl. 18. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Áhh 36 hetesen én se mászkálnék már 1-2 órás útra vonattal, mikor nem érzem jól magam. Mièrt nem ők látogatnak meg??

Én nagyjából rendben voltam, innentől kezdve már egyre türelmetlenebb voltam :) nekem csak a kezem zsibbadt, és nagyon hiányzott vègig a hason alvás. Vizesedtem is,augusztus végén szültem, végig szenvedtem a nyarat. Kitartást :)

2016. júl. 18. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
38+3-on született a gyerek, így csak két hetet kellett már kibírnom, de nekem a 34. hét volt a vízválasztó. Onnantól home office volt, nem tudtam többé bejárni. Akkor kezdett el olyan ideget nyomni, hogy járni se tudtam. Emlékszem, ahogy otthon járkálok és bőgök, hogy nem bírom tovább. Hát, elég keserves napok voltak azok. 36. hétig a csíkokat is megúsztam, aztán tessék. Nagyon sajnálom, mert ha ez nincs, tuti lett volna még gyerekünk, de sajnos ez nekem nem megy.
2016. júl. 18. 09:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Rokonaim Balcsira hívnak, hogy ott napokat pihenhetek, nagymamám meg nem tud jönni. Hallgatom a bezzeg ő az utolsó pillanatig jött ment, csak kényeskedek mondatokat.

Csak nem tudtam, hogy ez pár napig tart csak, aztán megint virgonc leszek, vagy törvényszerű, hogy egyre terhesebb a dolog vagy szülés előhirnöke.

2016. júl. 18. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Én teljesen jól éreztem magam, még szülés előtti napokban is takarítottam, nagyokat sétáltunk, jól aludtam, pedig hatalmas hasam volt és némi súlyfeleslegem is. Egész a végéig nem feszült, nem fájt, nem keményedett. Az egyetlen kellemetlenség a vizesedés, káz-láb dagadás volt, a végére nem fértem bele a cipőimbe, anyósom 2 számmal nagyobb sportcipőjében mentem szülni :D

Ha nehéz is lesz az utolsó pár hét, már nincs sok hátra, kitartás!!!

2016. júl. 18. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
35+4 hetes vagyok, és én nagyon rosszul viselem. A meleget is, de most ezt a frontot is. Állandóan görcsölök, a múltkor már majdnem bementünk a kórházba is. Nem tudok csinálni semmit, egész nap csak fekszek hetek óta, mert akkora a baba hozzám képest, hogy nem fér el a tüdőm, és ráadásul az artériám is nyomja, ami miatt nem kapok levegőt, és a vér útját is elnyomja, ami miatt meg elájulok. Nagyon rossz. Nagyon nehéz terhességem volt, végig feküdnöm kellett különböző okokból, az elején vészes hányás stb. Szóval nagyon várom már a végét.
2016. júl. 18. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Én holnap töltöm a 40. hetet, be is kell feküdnöm a kórházba. Én is 35. héttől "szenvedek", 2 hete már nagyon ki sem mozdulok a lakásból, max. a kórházba & sztk-ba, de mindkettő közel van. Bírni sem tudtam volna messzire menni, de merni sem mertem. Mondjuk így utólag, ha tudom, hogy eddig kihúzom, bátrabb lettem volna, de ugye nem tudhattam. Remélem, napokon belül megszületik a kisfiam, mert már tényleg "terhes" vagyok! :) Kitartás!
2016. júl. 18. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!