36. hét után hogy éreztétek magatokat?
Minden rendben van, nem is aggódom, csak eddig könnyedén viseltem a terhességet apró dolgokat leszámítva, most meg állandóan zsibbad kezem lábam, nehéznek érzem a hasam, húzódik lefele, nem merek elmenni leszervezett programokra, távolabbi rokon látogatásra. Leginkább a hasfeszülés, hasfájás új. Nem keményedés ez, sem jóslófájás, néha van csak napi 2-5 hasszúrka ami szintén új.
Tehát szülésig ez lesz, akár még 4 hétig is? ez akkor nem a szülés előtti napokban van közvetlen?
Nem, még ennél is rosszabb lesz a vége :P
Még csak ilyenkor kezd romlani a helyzet :)
2 héttel szülés(ek) előtt emlékszem, hogy féloldalasan feküdtem, felületesen pihegtem és úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek. Mindenem puffadt, végére vizesedtem is kicsit, fújtattam, ha menni kellett, fájt a derekam, zsibbadt a lábam egész nap. Felejthetetlen időszak ;)
Nem ikrek.
Eddig csak éjszaka zsibbadtam, most tudok minden pózban, a nap
A nap bármely szakában, séta közben is.
Kimozdulni, meg azért nem merek, mert egyre nehezebben viselem, múltkor már csak arra koncentráltam, hogy szülés nélkül érjek haza, annyi bajom volt. Hívnak a rokonok, sok szabin van, de 1-2 órás vonatútra vannak, már nagy távolságnak érzem. Van aki szerint csak túlspirázom, simán mehetnék.
Áhh 36 hetesen én se mászkálnék már 1-2 órás útra vonattal, mikor nem érzem jól magam. Mièrt nem ők látogatnak meg??
Én nagyjából rendben voltam, innentől kezdve már egyre türelmetlenebb voltam :) nekem csak a kezem zsibbadt, és nagyon hiányzott vègig a hason alvás. Vizesedtem is,augusztus végén szültem, végig szenvedtem a nyarat. Kitartást :)
Rokonaim Balcsira hívnak, hogy ott napokat pihenhetek, nagymamám meg nem tud jönni. Hallgatom a bezzeg ő az utolsó pillanatig jött ment, csak kényeskedek mondatokat.
Csak nem tudtam, hogy ez pár napig tart csak, aztán megint virgonc leszek, vagy törvényszerű, hogy egyre terhesebb a dolog vagy szülés előhirnöke.
Én teljesen jól éreztem magam, még szülés előtti napokban is takarítottam, nagyokat sétáltunk, jól aludtam, pedig hatalmas hasam volt és némi súlyfeleslegem is. Egész a végéig nem feszült, nem fájt, nem keményedett. Az egyetlen kellemetlenség a vizesedés, káz-láb dagadás volt, a végére nem fértem bele a cipőimbe, anyósom 2 számmal nagyobb sportcipőjében mentem szülni :D
Ha nehéz is lesz az utolsó pár hét, már nincs sok hátra, kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!