Akinek volt amniocentézis, hogyan éreztétek magatokat a következő pár napba?
szia! nekem volt, betöltött 16. héten. úgy volt, hogy a mintavétel után egy órára le kellett feküdni vagy ülni a recepciónál. A dokim azt mondta, egyek utána valamit meg iszogassak, a férjem ott volt mellettem (nálunk a beavatkozásra is be tudott jönni).
Nem volt semmi bajom utána, aznap és másnap pihenés, esetleg fekvés volt előírva, addig nem szabadott szexelni, és mi ki sem mozdultunk, mert bár a dokim mondta, hogy óvatosan lehet, de jobb volt benn feküdni, kinn nyálkás idő is volt. sorozatot néztünk a két napon, összebújva, erősítette a kapcsolatunkat szerintem!
Azt mondta, ha görcsöt tapasztalnék, nyugodtan igyak egy Magnosolvot, de szerinte nem fogok.
Neked hogy telik/hogy telt? Ha még nem volt amniód, szívesen megírom azt is, hogy hogy zajlott.
31hkm
Én voltam, 17 hetesen, csak a korom miatt ajànlottàk (41 éves vagyok) én több napon àt pihentem, nagyon féltem a vetéléstöl. Nekem fàjt a szuràs helye pàr napig. Eredményre 1 honapot kellett vàrni.. Minden rendben volt..
Ha tudsz pihenj sokat..
Az esélyekhez, nekem 1:220-hoz volt a Down esélye, az amniós vetélésnek 0,5% (és ugye az összes bele van számolva, akinek bármilyen okból elment a babája, bármikor, de volt amniója). Szóval, nekem a két kockázat egyezett, így megérte megcsináltatni.
Nyilván a kérdező átbeszélte ezt a genetikussal részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!