Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt amniocentézis,...

Akinek volt amniocentézis, hogyan éreztétek magatokat a következő pár napba?

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 12:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket :)
2016. jan. 11. 09:07
 12/16 anonim válasza:
Szia,nekem is volt tavaly augusztusban,5 perc az egesz és félóra múlva engedtek is haza.....a darázscsípés jobban fájt nekem,mint ez.utàna sem tapasztaltam semmi különöset,egy napot pihentem.viszont egy barátnőm is volt utàna,és neki csúnyán belilult a hasa...de csak bevérzés volt a bőr alatt.sok sikert és jó eredményt kívánok!:)
2016. jan. 11. 22:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :) Aranyosak vagytok!

Nincs bennem idegesség, csak azt nem tudtam, hogy utána esetleg van-e valami. Pl. fájdalom, görcsölés...stb. De most már ugy érzem, tényleg nincs miért aggódnom :)

2016. jan. 12. 13:19
 14/16 lisa7474 válasza:

Nekem Szegeden csinàltàk.. Ott 2 ora hosszàig nem lehetet felkelni, utàna engedtek csak haza..

Pihenj amennyit csak tudsz utàna, az nem àrt..

Sok sikert.. :-)

2016. jan. 12. 19:20
 15/16 lisa7474 válasza:
Szia kedves kérdező.. Màr rul a beavatkozáson, hogy vagy??
2016. jan. 15. 11:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm kérdésedet. Minden rendben zajlott, jól vagyok. Kifeküdtem az 1 napot amit az orvos mondott, pihengetek. Maga a vizsgálat, teljesen fájdalommentes. És ahogy sokan irták, a vérvétel tényleg jobban fáj :) Februárba lesz eredmény.
2016. jan. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!