Kidobtam a vacsorát, muszáj ennem/innom valamit pótlásként?
Én joghurtot/banánt/tejbe zabpehelyt szoktam....en 2 oraja hánytam...5 hét utan először tudtam megenni ket szelet pirítóst, de nem sokaig maradt bent. Ketnaponta hanyok (5hete), teljesen kimerit a rosszullét lelkileg es fizikailag is.
Fplyadekot is potolni kell,de hanyas utan apránként szoktam iszogatni....a piritoshoz lekuldtem makd 6dl vizet,vissza is jott.
Ha nem megy, ne eröltesd, esetleg egy alma, én ilyenkor még azt meg tudom enni. Volt, hogy egész nap nem ettem semmit, mert amit meg is ettem pár percre rá kijött belőlem. Akkor 2 kilót fogytam terhesen, a doki azt mondta, hogy ha súlyosbodna akkor be kell fekūdni a kórházba, de ennyi még belefér. Azután a 12. héten megjött az étvágyam, ès visszahíztam 3 kilót. Ha nem vészes, nem mindennap teszed ki amit ettél akkor elmegy, ne eröltesd, mert akkor biztos, hogy megint visszajön, tapasztalat. Sok boldogságot a babóhoz.
15 hkm
Később igyál, amikor már kívánod, enni nem muszáj, deha megkívánsz valamit nyugodtan ehetsz is.
Semmi bajod nem lesz, sokan fogynak pár kilót a hányós időszakban.
És persze fontos a folyadék, de nem kell extrém sokat inni.
Ha mindig iszol azonnal, amikor szomjas vagy, akkor az pont elég lesz.
Ha a folyadék is kijön akár egy egész napon át, akkor kell kórházba menni, nehogy kiszáradj.
Legálabb a folyadékot kéne pótolni.nem kell egyszerre sokat,csak kortyonként,apránként.
Ha a hányás sokszor előfordul,mindenképp említsd meg az orvosodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!