Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos kap már külön...

9 hónapos kap már külön vacsorát? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
A kisfiam 9 hónapos múlt, de még nincs egy foga sem. Nagy gondban vagyok a vacsorakérdéssel, ugyanis gyümölcsöt egyáltalán nem fogad el, tejpépeket csak ímmel-ámmal, azt is keveset. Zöldségféléket, tehát az ebédrevalót szereti és a joghurtot is, amit uzsonnára adok neki. De vacsorára mégis mit lehet adni, ha két napra főzök, tehát nem akarom két napig adni ebédre is és vacsorára is ugyanazt adni.

2015. szept. 30. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
nálam a vacsora mindig is az ebéd maradéka volt pár falat zsömlével (az ebéd hús-zöldség esetleg rizs összepépezve)..14 hónaposan jött ki a lányom első foga, nem rég, tehát még most is ilyet eszik vacsorára. a gyümölcsét joghurtal és zabbal szoktam keverni, azt is nagyon szereti, az a 10 órai és az uzsi.
2015. szept. 30. 18:48
 2/2 Wiky93 ***** válasza:

Én mêg nem adok neki reggelire-vacsira mást a tápszeren kívül. Kapniuk kell legalább 1éves korig, tápot vagy anyatejet..

Szerintem én 10-11hósan váltom ki őket, vagy 11-12 :)

Nekünk sincs még fogunk, de addigra hátha lesz màr..

2015. okt. 1. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!