14. hetes kismama vagyok, és 4-5kg-ot híztam ez idő alatt. Ez normális?
Es miket ehetnek még delutan? Zabkasa oke, de gyumolcsbol sem ettem orult mennyiseget..2barack, v 2szelet sargadinnye.. Es pl nem eszek edesseget..csokit vagy karos nasikat..
Ti miket ettetek? Hogy nezett ki egy napi menutok kb?
El vagyok most picit keseredve, azt hittem jol taplalkozom. Meg sem fordult a fejemben h baj ha gyumolcsot eszek.. Nezegettem pedig meg regen egy oldalt, es ott azt irtak h gyumolcsot zoldseget batran lehet enni.. De akkor ugy latszik h nem.. :(
Én 15 hetes múltam, napi 7-8-szor eszem.
172 cm vagyok, 56 kg-ról indultam, ma vagyok 58,8 kg
Így néz ki egy napi menüm, ha dolgozni megyek:
6.30 körül pár db keksz egy bögre tejeskávéval
8.30 körül szendvics zöldséggel vagy pl pizzás csiga
10.30 gyümölcs
12.30 főtt étel, tegnap pl krumplifőzelék fasírttal
14.30 sós vagy édes régcsálbivaló pl sajtos tallár vagy csoki
16.30 ugyanez még egyszer
18.00-19.00 vacsora - változó, de általában szendvics vagy rántotta friss zöldségekkel
Később ha éhes vagyok lecsúszik még egy kis nasi vagy egy darab sajt
Igen nagyon nagy,mindenki azt mondja, hogy kb mint egy 18-20hetesnek. Ra is kerdeztem a dokitol, azt normalis,h ekkora es minden rendben van, ne aggodjak.
Lehet megnezek egy ilyen kismama diabeteszes etrendet.
Ma pl 5:30 kor reggeliztem.. Egy bogre tej 2 pici teljes kiorlesu pogi es egy banan. 10ora korul egy alma es egy kis dobozos nat.joghurt.. 12:30 kor tokfozelek 1 par virslivel..5korul ettem meg kbfel tanyer fozeleket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!