23 hetes kismama vagyok. Ez normalis?
Kicsit túleröltetted magad, de nem komoly, ha reggelre elmúlik, akkor nem kell foglalkozni vele. Meg máskor ne mindent egy napon csinálj :)
Viszont a lábzsibbadás oka lehet az is, hogy a gerinceddel/porckorongokkal nincs minden rendben, ha nem javul, akkor a háziorvossal nézesd meg.
Azért 12 hetesen még kicsit más a helyzet kedves utolsó!
Kérdező! Kis lassításra int a szervezeted! Ennyiről van szó! :)
24 hkm
Máskor ne hajszold így túl magad, jobban vigyázz, tudd mindenben a határt, én is igyekszem betartani, ám nekem is volt pár ilyen napom hogy túlzásba vittem.
Igaz, hogy én még csak 10+1 hetes vagyok de én is elfáradnék ennyi mindent csinálni egyszerre, ezért inkább én kímélem magamat. Pihenek is de azért csinálom a többi dolgot is mert a sok pihenés se jó arra is rájöttem.
Nekem első babám lesz egyébként.
Én a házimunkák között igyekszem pihenőt tartani, mivel nekem a hasam szokott meg a derekam húzódni. Így azért meg tudom csinálni a betervezett feladatokat. Nekem a 2. terhességem, van egy 3,5 éves lánykám.
Boldog babavárást mindenkinek! 18 hkm
Kedves Kérdező! :)
Mi egyidősek vagyunk akkor, nálam is ez a helyzet. Muszáj beosztani a munkát, mert nekem is le tud esni a derekam, ha többet vállalok mint kéne :) Mondjuk alapból derékfájásra hajlamos voltam.
Szerintem ne csinálj ennyit egy nap, hisz jelezte a tested, hogy ez már sok. Oszd be, úgysem csinálja meg senki helyettünk :)
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!