Normális az a kismama, aki terhesség alatt fogyokurázik?
pontosítanál? nekem is több a magzatvizem, megcsinálták a cukorterhelést, 4,6 éhgyomori után 3,3 lett a terhelt ezért diétáznom kell.
gondolom itt is erről lehet szó, főleg, hogy írod, több a magzatvíz, ami sok esetben a cukor okozza.
egyébként nem értem, miért kell egyből rosszindulattal reagálni mindenre, miért nem lehet utánajárni?
Biztos,hogy fogyókúrázott?
Nem csak olyan brutálisak voltak a rosszullétek,hogy nem tudott enni/nem maradt meg benne semmi?
Én nem akarom elhinni,hogy valaki ilyen durván fogyózzon úgy,hogy ráadásul küzdött a babáért.Te honnan tudsz az esetről?
Mit értünk fogyókúra alatt?
Egyébként a nagymamám 1944-ben volt terhes, nem önszántából, de éhezett. Anyukám azóta is egészséges, igaz, magzatként minden tápanyagot kiszívott a nagymamám szervezetéből.
A magzatok parazita jelleggel működnek, így egy drasztikusabb fogyókúra is inkább az anyai szervezetet vágja haza.
A pletykára ne adj. A sok magzatvízet a túlzott szénhidrátbevitel is okozhatja. Lehet, hogy nem fogyókúrázott a kismama, hanem szénhidrát csökkentett diétán volt, pont emiatt. (Tudod, nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...)
Egyébként megnézném azt a kismamát, aki képes terhesség alatt fogyózni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!