Nem szeretem annyira a gyümölcsöt, néha megkívánom. Tudom, h ilyenkor többet kéne ennem, mint amúgy, de egyszerűen nem csúszik. Tudom pótolni vitaminokkal? Vagy az is jó a babának, ha nyögvenyelősen is, de eszek gyümiket?
Figyelt kérdés
Köszi a segítséget!!!2016. júl. 13. 12:20
1/4 anonim válasza:
A zöldségekkel hogy állsz? Ha azokat eszel rendesen akkor vitamin se kell. Semmilyen gyümölcsöt nem kívánsz? Ha se az se zöldség akkor szednék vitamint.
2/4 anonim válasza:
gümölcsöt én is keveset ettem mert ami csúszott volna,attól rosszul voltam,amitől meg nem voltam rosszul azt nem szerettem.Helyette sok zöldséget ettem,és semmi gond nem volt.
3/4 anonim válasza:
ezért találták ki a terhesvitamint/multivitamint...általában elmondható hogy senki nem képes az élelmiszerekből annyit megenni egy nap, mint amennyi szükséges lenne ebben a szakaszban, nem hogy valaki aki mondjuk émelyeg is mellé. szedd a vitamint és amit azon felül meg tudsz enni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Sajna a zöldségeket sem nagyon bírom... De próbálkozom.
Természetesen szedek terhesvitamint, magnéziumot és C vitamint. Multivitamint nem ajánlotta a védőnő, úgyhogy azt nem szoktam.
Amúgy a barack és a dinnye megy néha, de nem minden nap...
2016. júl. 13. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!