Aki tél végére van kiírva milyen vitaminokkal készíti fel magát, hogy elkerülje az influenzát?
Arra gondoltam, hogy naponta iszok egy pohár hideg vízbe áztatott csipkebogyót, és hetente többször eszek fokhagymát.Ha szedem az Elevitet és mellé még csipkebogyót is fogyasztok az nem fogja megterhelni a baba veséjét?
Nektek mit javasolt a dokitok?
Az első babánkkal még csak egyet sem tüsszentettem, pedig az immunrendszerem kb egyenlő a nullával. De ugye ő volt az első, így kevésbé voltam kitéve a bölcsis/ovis/sulis fertőzéseknek. A másodikkal már 10 hetesen lázzal és torokgyulladással nyomtam az ágyat, hiába szedtem bármit is.
De az első babával sok-sok mézet ettem, ami köztudott, hogy természetes "antibiotikum". A másodikkal nem tudtam a mézre még csak ránézni sem.
Én szedek terhesvitamint (most épp Gravidát), magnéziumot, C-vitamint (nem sokat!), és tőzegáfonya+echinacea teát iszom. Nem minden nap, és nem orvosi ajánlásra :)
Szerintem ha majd érzékelek magamon valami nyavalyát, grapefruitmag-kivonatot (nem az alkoholos verziót) fogom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!