Mi a jobb immunerősitővel-vitaminokkal elkerülni a náthát, vagy hagyni hogy náthás-beteg legyen és attól erősödjön az immunrendszere?
Nem tudom..
Szerintem attól is függ mekkora a baba.. ha kicsike védi az anyatej és benne levő anyagok.. vitamint nem adtam egyiknek sem kicsi babaként.. későbbiekben pedig Cebion-t vagy Vitacolan-t szedtek ha bejött a nyálkás idő...
Most a harmadikat várom.. tavasszal találkoztunk a taknyos betegségekkel na meg a kalicival és az influenzával..
Homeopátiával kezeltük és már ennél maradok.
Most megelőzésre is homeosat szedünk és a pici babának is adni fogok belőle ha kell.. szóval meg kell próbálni minél természetesebben hozzáállni, nem azonnal gyógyszerrel.. Életkornak megfelelő vitamint lehet adni de inkább azt mint a nátha és az ezután jövő felülfertőződés.. szövődmények.... inkább védd a babádat de ne nyomd tele mindenfélével.. egészséges kajával gyümölcsökkel és homeopátiával csak természetesen!!!
Az immunrendszere nem attól erősödik ha mindenfélét elkap..az életkorral szépen lassan alakul ki minden.. eleinte ezért véded te magad az anyatejjel ..
Ha volt már náthás-beteg a gyerkőcöd, akkor tudod a választ...
Én inkább megelőznöm a bajt, mert elég volt egyszer átgörcsölnöm két hetet, mire meggyógyult 4 hónaposan.
Remélem átvészeljük gond nélkül az influenzás időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!