Mivel vitaminokkal, homeoval, lehetne hogy ne legyen korai vetélésem?
Elvileg a progeszteron szintem egy picit alacsony, nem annyira hogy gyógyszeresen kéne kezelni. De már két terhességem is volt, ami elment az 5. héten. Szerintem emiatt. Most megint terhes vagyok. Ma lett poz. a tesztem. Az orvos nem ad semmit, szerinte nem kell,csak ha tünet van. De az előzeknél sem volt semmi tünet, csak annyi,hogy megjött 10 nap késéssel.
De én szeretném ha ez a baba nem menne el. Van valami ötletetek,hogy milyen vitamint szedjek? Elvileg iszom a palástfűteát, meg szedem a Mastodynon cseppet.
Minden választ köszönök, nagy segítség lenne....
Nekem is volt egy. Az orvosom azt mondta, hogy ezt a természetre kell bízni. Állítólag azok a babák nem tapadnak meg, akik valami miatt nem lennének életképesek.
Nagyon sajnállak, nekem már van két gyermekem, így nem olyan rossz, viszont épp emiatt nem biztos hogy érdemes ezt "erőltetni", mármint mesterségesen fenntartani. Egyébként szerintem nem is lehet, gondolom az orvosod is ezért nem adott semmit...
Nagyon szorítok Nektek!
Azt hiszem félreérthető voltam, bocsánat! Nem azért nem érdemes "erőltetni", mert nekem már van két gyermekem, hanem hogy egy babát megpróbálni megtartani, aki esetleg amúgy sem életképes.
első
Szia..
Nem teljesen értek egyet azelőttem íróval,neharagudj.
Ha progreszteron problémád van,attól még a babád életképes és szépen,egészségesen tudna fejlődni,ha a te szervezeted termelné megfelelő mennyiségben ezt a hormont.
Szóval,ha más miatt nem életképes a babád,akkor sajnos nem marad meg,akkor sem ha kapsz hormint de ha a progreszteron miatt veszítenéd el,akkor csak arról van szó,hogy azt kell pótolni,segíteni a terhességet és igy Veled marad az a kis "Élet" csak egy kis támogatás kell Neki!
Ugyan ebben a cipőben jártam,ezért azt mondom neked cserélj orvost,ahogy én is tettem.Mert nem fog ártani,ha például szedsz Utrogesztánt,mert az kifejezetten a sárgatest elégtelenségnél használatos.
Nekem nem írta fel az az orvos akinél már elveszítettem egy babát és pont ő volt,aki azt mondta valószínűleg a progreszteronommal volt a gond.A következő terhességemnél azt mondta 5+3 hetesen,hogy nem írja fel csak ha majd élő embrió lesz a hasamban!
Azonnal otthagytam,elmentem hála istennek egy másik orvoshoz,aki ráadásul egy sokkal elismertebb orvos és ő azt mondta,hogy azonnal kezdjem alkalmazni,és fel írta a hüvelygolyót.Igy ezzel kizárhattuk,hogy esetleg a hormonhiány miatt veszitsem el a babámat.
Most van egy szépen fejlődő lánymagzatom 22 hetes ma.
Minden oké vele!
Bocsánat ,hosszúra sikerült az írásom,de segiteni akartam
mert vannak "olyan" orvosok,hogy ....!!!
Drukkolok Neked!
Kedves utolsó!
Hát köszönöm a biztatást. Lehet,hogy orvost váltok. Csak az a baj, hogy az első gyerekem nála szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve. Ezért nem értem, hogy most miért nem volt segítőkész. Azt mondta, hogy csak akkor ir fel hormontablettát, ha valami baj lesz. Nem értem,hogy a bajt miért nem lehet megelőzni, ha már volt két korai vetélésem...
Én azt tudom tanácsolni neked, hogy pihenj sokat, és a kezdeti időszakban kerüljétek az együttlétet. Nekem ezt tanácsolta az orvosom. Én 1 év után lettem terhes és alig, hogy pozitív lett a tesztem, rögtön barnás folyásom volt. Nem kaptam gyógyszert, csak ezeket javasolta az orvosom.
17 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!