Akinek már ruhán keresztül is el kezdett látszódni hogy terhes, milyen érzés így végig menni az utcán meg boltokban?
de miért zavar hogy hogy idegen emberek hízásnak nézték a terhességedet?-a lényeg hogy te tudod hogy miért van akkora hasad.
Amikor terhes lettem és még nem volt egyértelmű hogy miért nagyobb a hasam,akkor én is láttam hogy megy a susmus-hogy felszedtem pár kilót-én meg csak mosolyogtam magamba,hogy majd úgyis leesik nekik a dolog.. szóval: engem egyáltalán nem érdekelt hogy ki mit gondol
Még az elején, amikor már látszott, de nem annyira, mint most (a 25. héten), rólam is többen azt mondták, hogy: "Hogy lehetett ennyire meghízni?" Mondjuk hozzáteszem, az utóbbi években tényleg sokat híztam, sajnos, de hasra és derékra nem annyira, a formám megmaradt. Addig nem is sípolt senki, a hasi hízást úgy látszik, jobban megjegyzik.
De nem nagyon foglalkozom az ilyesmivel. Lehet, hülyén hangzik, de tetszik a pocakom, büszke vagyok rá, meg arra, hogy szépen gyarapszik. A terhességem elején vettem pár lengébb pólót is a nyárra, de most már szívesebben vagyok passzosabb ruhákban.
Én elég vékony vagyok, de az én terhes hasam elég nehéz hízásnak nézni, konkrétan 2 kiló van rajtam! Én bizony másképp öltözöm! Kismama ruhákat hordok, csőnacit, testhezálló felsőkkel, tehát nem a bővebb fazont preferálom, kivéve talán a nyári lenge szoknyáimat :)
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!