Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek már ruhán keresztül is...

Akinek már ruhán keresztül is el kezdett látszódni hogy terhes, milyen érzés így végig menni az utcán meg boltokban?

Figyelt kérdés
Főleg amikor a párod is veled van. :)
2016. júl. 13. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
én kifejezetten élveztem ezt az időszakot.ha a zebránál álltam előbb elengedtek.a postán,gyógyszertárba előre engedtek. szóval legtöbb helyen előzékenyek voltak
2016. júl. 13. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:

de miért zavar hogy hogy idegen emberek hízásnak nézték a terhességedet?-a lényeg hogy te tudod hogy miért van akkora hasad.

Amikor terhes lettem és még nem volt egyértelmű hogy miért nagyobb a hasam,akkor én is láttam hogy megy a susmus-hogy felszedtem pár kilót-én meg csak mosolyogtam magamba,hogy majd úgyis leesik nekik a dolog.. szóval: engem egyáltalán nem érdekelt hogy ki mit gondol

2016. júl. 13. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Még az elején, amikor már látszott, de nem annyira, mint most (a 25. héten), rólam is többen azt mondták, hogy: "Hogy lehetett ennyire meghízni?" Mondjuk hozzáteszem, az utóbbi években tényleg sokat híztam, sajnos, de hasra és derékra nem annyira, a formám megmaradt. Addig nem is sípolt senki, a hasi hízást úgy látszik, jobban megjegyzik.

De nem nagyon foglalkozom az ilyesmivel. Lehet, hülyén hangzik, de tetszik a pocakom, büszke vagyok rá, meg arra, hogy szépen gyarapszik. A terhességem elején vettem pár lengébb pólót is a nyárra, de most már szívesebben vagyok passzosabb ruhákban.

2016. júl. 13. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Én elég vékony vagyok, de az én terhes hasam elég nehéz hízásnak nézni, konkrétan 2 kiló van rajtam! Én bizony másképp öltözöm! Kismama ruhákat hordok, csőnacit, testhezálló felsőkkel, tehát nem a bővebb fazont preferálom, kivéve talán a nyári lenge szoknyáimat :)

29 hkm

2016. júl. 13. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát én alapból sem voltam nádszál,de most 22.hetesen olyan vagyok mint aki csak sokat eszik és hízik tovább (pedig még 2kg-mal könnyebb vagyok mint előtte) 😂 Eddig egyszer kismamáztak le a patikában mikor 10doboz magnéziumra írt receptet váltottam ki😂 Amúgy kb. észre sem veszik főleg kabátban mostanság. Amúgy nekem tök mindegy, jól érzem magam és nem érdekel ki mit gondol...
2016. dec. 7. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!